Spennende nytt fra Indonesia

Asiatisk mat blir stadig mer og mer populært blant oss nordmenn. I disse dager lanseres tre spennende indonesiske nyheter fra Go-Tan: To nye "meal kit"-varianter med spennende smaker; Bami Goreng og Sweet & Sour, samt en ny woksaus med Teriyaki smak!

Dette er såkalte startpakker for deg som ønsker å prøve indonesisk mat. De inneholder alt som trengs for å tilberde et ekte indonesisk måltid til 2-3 personer, unntatt kjøtt og grønnsaker - det må tilsettes utenom.

Den nye woksausen Teriyaki kommer i tillegg til tre som allerede er på markedet i dag: Sweet & Sour, Ketjap Sesam og Mild Curry. Teriyaki passer perfekt til laks, men er også god til kylling, biff, svin og grønnsaker. Woking er utrolig populært og en fin måte å variere maten på. "Alt" kan wokes. Det er også raskt og enkelt å tilberede, samtidig som det er sunt og smaker godt! En wokrett inneholder som regel mye grønnsaker og råvarene varmebehandles raskt, slik at de beholder mer vitaminer/mineraler enn for eksempel ved langtidssteking eller koking. De ferdige Go-Tan woksausene gjør det hele veldig enkelt!

Importør: Haugen-Gruppen AS

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen