Stjal snekkerutstyr og forsvant

Ingen har sett noe til driverne av El Toro i Levanger siden desember.

To huseiere i Levanger er lettere fortvilet. Ingen har sett eller hørt noe til driverne av den spanske restauranten El Toro siden de tok en spansk en og forsvant i desember. Kostbart snekkerutstyr ble også borte i forsvinningsnummeret, og tilbake sitter tre ansatte og eierne, brødrene Ertsaas, med skjegget i postkassa, skriver Trønder-Avisa.

Nå sier Aasmund Ertsaas at Bryggestua er til salgs. Den fire etasjer høye bygningen fra 1890 ligger like ved Levangersundet og har vært gjennom omfattende oppussing i løpet av de 25 årene den har vært i Ertsaas-brødrenes eie.

De har gjentatte ganger forsøkt å gjøre brygga til Nord-Trøndelags mest populære utested, men opplevde to ganger tidlig på 1990-tallet omfattende branner.

– Nå håper jeg på nye eiere som ser potensialet i bygningen, sier Ertsaas til Trønder-Avisa.

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen