Stor fest med Rose's

Bli med og vinn tur til København og kanskje representerer du Norge i den europeiske finalen.

Gjennom seks delfinaler i seks av de største norske byene kåres en regionsvinner i hver by. De seks regionvinnere deltar deretter i den norske finalen i Rose's Cup. Den arrangeres i Oslo 24. september. De tre beste i den norske finalen vinner en tur til den europeiske Rose's Cup-finalen, i København på nyåret.

Fest for barbransjen
Rose's Cup blir en fest for hele barbransjen i respektive byer, sier Simen Eivindson Haugberg i Haugen-Gruppen og fortsetter:

- Det blir en formell konkurranse i en uformell setting. Det er for eksempel fullt mulig for bartendere å melde seg på ved ankomst. Er kreativiteten og dyktigheten til stede, kan du nå virkelig langt! Det å vinne Roses Cup lokalt, gå videre til den norske finalen, for så å få representere Norge i den europeiske finalen er noe som gjør seg godt på en ambisiøs bartenders CV, sier han.

- Roses har en lang og begivenhetsrik historie, som gjør dette merkenavnet helt spesielt, sier Haugberg.

Sikret helsen
- Midt på 1800-tallet lovfestet det britiske parlamentet at alle skip i marinen skulle ha tilgang til limejuice om bord. Det tilførte c-vitaminer, og sikret helsen til mannskapet. Familien Rose drev et skipshandlerfirma, og så umiddelbart et potensial. De immigrerte til limens hjemsted Karibien, og utviklet Roses Lime. I løpet av noen få år ble det lovpålagt at alle britiske sjøfarende skulle få en daglig rasjon Roses Lime.

Roses Cup arrangeres følgende datoer og steder:
o Bar Etoile (Oslo) - Søndag 6/9
o Bakgården (Kristiansand) - Tirsdag 8/9
o Banco Rotto (Bergen) - Søndag 13/9
o Crash (Trondheim) - Mandag 14/9
o Gründer (Tromsø) - Tirsdag 15/9
o Taket Nattklubb (Stavanger) - Søndag 20/9
o Bar Etoile (Norsk Finale) - Søndag 27/9

Kriteriene
Deltakerne i Rose's Cup fyller ved oppmøte ut et skjema med personalia, samt beskrivelse av den longdrink, cocktail eller shot du ønsker å delta med i konkurransen. Beskrivelsen skal inneholde valg av glass, ingredienser og garnityr, mengdebetegnelse samt utførelse.
Under vurderingen vil juryen bedømme resultatet etter følgende kriterier:
o Teknisk utførelse 25 prosent
o Smak 25 prosent
o Lukt 15 prosent
o Utseende 15 prosent
o Helhetsinntrykk 20 prosent

Juryen
Juryen i Rose's Cup består av Steinar Jensen, fra Liquid Engineers, en representant fra utestedet som arrangerer delfinalen, samt en representant fra Rose's Norge.

Påmelding
Deltakerne kan melde seg på direkte ved ankomst, eller på mail til FIXME: Link format not implemented: <link> roses@haugen-gruppen.no .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen