Stor konkurranse for store og små!

Send oss din beste oppskrift på påskens hotteste drikk. Vi kan friste med flotte premier.
Redaksjonen
27 Mars 2006 - 17:05

Påsken er tid for lange skiturer, båtpuss eller bare late dager i solveggen. Uansett sted; det er alltid godt med noe varmt i glasset. Vi utfordrer deg til å sende inn din beste oppskrift på varme drikker, og kanskje det er du som vinner et flott reisegavekort på kroner 5000.
 
Dette er konkurransen for så vel barn som voksne. La fantasien løpe løpsk og send inn din morsomste, spennende, dristige varme drikk basert på meieriprodukter.
Varier med smakstilsetninger og la det tradisjonelle få en utfordring. La hele familien delta med sine ideer. Vinnersjansen blir jo bare større.

Juryen berømmer kreativitet og bruk av smakstilsetninger, og alle innsendte oppskrifter skal være alkoholfrie.

Konkurransen er et samarbeid mellom aperitif.no og Opplysningskontoret for Meieriprodukter (melk.no).

Send inn ditt bidrag innen fredag 31. mars 2006. Kanskje det er du som trekker det lengste strået og kan glede dine kjære med gavekort på 5000,- eller nytt skiutstyr til 1500,- !

Vinneren blir kåret mandag 3. april 2006.
 

Konkurransen er nå avsluttet.

 

Premier
1. Reisegavekort - kr. 5 000
2. Skipakke - verdi kr. 1 500
3. Skipakke - verdi kr. 1 500

Konkurranseregler
1. Alle innsendte oppskrifter skal være basert på meieriprodukter. Det vil si at minst én av ingrediensene må være enten yoghurt, rømme, fløte, melk eller syrnet melk.
 
2. Oppskriftene skal være alkoholfrie.
 
3. Juryen vektlegger kreativitet og bruk av smakstilsetninger.
 
4. Oppskriften må være selvkomponert.

Innsendingsfrist er 31. mars.
 
Vinneren vil bli kåret 3. april.

Jury
Juryen består av fagpersonale fra Opplysningskontoret for meieriprodukter og Apéritif. Vi forbeholder oss retten til å publisere innsendte oppskrifter.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på lekker kalveschnitzel i kveld
Dagens rett
Kalveschnitzel

By på lekker kalveschnitzel i kveld

Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her