Stor leserkonkurranse - Vinn middag til 1500 kroner

Vinn et gavekort til en verdi av 1500 kroner som du kan bruke på noen av landets beste restauranter. Svar på tre spørsmål fra sidene våre og vinn!
Redaksjonen
15 April 2005 - 15:51

Apéritif lanserer nye nettsider og i den forbindelse inviterer vi deg til å svare på tre enkle spørsmål du lett finner svarene på. Vi trekker ut fem vinnere som hver får et gavekort til en av de følgende restauranter:

Oslo
Klosteret Restaurant
Fredensborgveien 13,
0177 Oslo
Tlf: 23 35 49 00
Fax: 23 35 49 01

Kristiansand
Bølgen & Moi Kristiansand
Sjølystv. 1A,
4610 Kristiansand
Tlf: 38 17 83 00
Fax: 38 17 83 01

Stavanger
Bevaremegvel Bar & Restaurant
Skagen 12,
4006 Stavanger
Tlf: 51 84 38 60
Fax: 51 84 38 79
FIXME: Link format not implemented: <link>BMV@herlige-stavanger.no

Bergen
Lucullus Restaurant
Valkendorfsgt. 8,
5012 Bergen
Tlf: 55 30 68 00

Trondheim
Credo Restaurant & Bar
Ørjaveita 4,
7011 Trondheim
Tlf: 73 53 03 88

Dine svar må vi ha innen 29. april 2005 (konkurransen er nå avholdt).
Vinnerne blir kontaktet etter at trekning har funnet sted og presenteres i det påfølgende nyhetsbrev.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne
+
Godbiter i pollisten

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne

Og vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris
+
Ukens vin

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris

Denne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august
+
Tester

Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august

Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du plukket sopp og tyttebær, må du lage denne gryteretten
Dagens rett

Har du plukket sopp og tyttebær, må du lage denne gryteretten

Med så mye deilig sopp og tyttebær i skogen tjuvstarter vi høstsesongen og serverer en viltgryte med en vri.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Dette er en av de aller mest historiske burgunderne
+
Godbiter i pollisten

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne

Og vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris
+
Ukens vin

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris

Denne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Pinot noir-perler med kjendissignatur
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir-perler med kjendissignatur

At disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk
+
Ukens vin

Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk

Det er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv dette i dag: Forlorne egg med reke- og sjampinjongsaus
Dagens rett

Prøv dette i dag: Forlorne egg med reke- og sjampinjongsaus

Luksus i hverdagen er ikke vanskelig å diske opp med i det vi serverer forlorne egg med reker og soppsaus.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august
+
Tester

Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august

Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her