Straffes med stenging

Jungeltelegrafen i Drøbak stenges etter brudd på skjenkereglene.

Jungeltelegrafen får inndratt skjenkebevillingen ett døgn som straff for at en gjest tok med seg alkoholholdig drikke ut i uteserveringen etter 00.30.
 
- Meldingen til Jungeltelegrafen er klar. Stadige brudd på skjenkereglene blir ikke godtatt.
 
Det sier lederen i kontrollutvalget for skjenking, Odd Falch til Akershus Amtstidende.
 
- Det er ikke første gangen Jungeltelegrafen bryter reglene, derfor denne forholdsvis strenge reaksjonen, sier Falch.
 
Tas til etterretning
- Vi tar avgjørelsen til etterretning, men jeg må ærlig talt innrømme at det føles som om utvalget skyter spurv med kanoner. Vi var ikke til stede den aktuelle natta, men vi har dørvakter som passer på som smeder, men dessverre var det en gjest som klarte å snike seg ut med en øl i hånden. Dette skal selvfølgelig ikke skje, men de som har vært på Jungeltelegrafen en fredag, kan sikkert bekrefte at det kan være vanskelig å holde oversiktene over alle gjestene hele tiden, sier Dick Jensen, som driver skjenkestedet sammen med Trine Nordby.
 
Vanskelig
Jensen innrømmer at det kan være vanskelig å påse at skjenkereglene blir fulgt hele tiden.
 
- Det er mye å passe på, men vi føler at vi har god kontroll. Vi har påklaget vedtaket. Å stenge for oss en lørdag i november betyr stor omsetningssvikt, så dette føles svært urettmessig, sier Jensen.
 
Smekk
Oscarsborg Hotell og Spa og Oscarsborg Havnekafé får også refs av kontrollkomiteen for å ha skjenket på et for stort område i forhold til det bevillingen tillater.
- Vi har innskrenket skjenkeområdet, spesielt under Fyrverkerikonserten, og føler at vi har god kontroll, men dessverre kan det skje glipper, sier hotelldirektør Carl Bernhard Svenke.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen