Straffes med stenging

Jungeltelegrafen i Drøbak stenges etter brudd på skjenkereglene.
Redaksjonen
04 November 2008 - 15:00

Jungeltelegrafen får inndratt skjenkebevillingen ett døgn som straff for at en gjest tok med seg alkoholholdig drikke ut i uteserveringen etter 00.30.
 
- Meldingen til Jungeltelegrafen er klar. Stadige brudd på skjenkereglene blir ikke godtatt.
 
Det sier lederen i kontrollutvalget for skjenking, Odd Falch til Akershus Amtstidende.
 
- Det er ikke første gangen Jungeltelegrafen bryter reglene, derfor denne forholdsvis strenge reaksjonen, sier Falch.
 
Tas til etterretning
- Vi tar avgjørelsen til etterretning, men jeg må ærlig talt innrømme at det føles som om utvalget skyter spurv med kanoner. Vi var ikke til stede den aktuelle natta, men vi har dørvakter som passer på som smeder, men dessverre var det en gjest som klarte å snike seg ut med en øl i hånden. Dette skal selvfølgelig ikke skje, men de som har vært på Jungeltelegrafen en fredag, kan sikkert bekrefte at det kan være vanskelig å holde oversiktene over alle gjestene hele tiden, sier Dick Jensen, som driver skjenkestedet sammen med Trine Nordby.
 
Vanskelig
Jensen innrømmer at det kan være vanskelig å påse at skjenkereglene blir fulgt hele tiden.
 
- Det er mye å passe på, men vi føler at vi har god kontroll. Vi har påklaget vedtaket. Å stenge for oss en lørdag i november betyr stor omsetningssvikt, så dette føles svært urettmessig, sier Jensen.
 
Smekk
Oscarsborg Hotell og Spa og Oscarsborg Havnekafé får også refs av kontrollkomiteen for å ha skjenket på et for stort område i forhold til det bevillingen tillater.
- Vi har innskrenket skjenkeområdet, spesielt under Fyrverkerikonserten, og føler at vi har god kontroll, men dessverre kan det skje glipper, sier hotelldirektør Carl Bernhard Svenke.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp
Ukens drink
Mayfair

Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp

Appelsin og aprikos bidrar med farge og gin med friskhet - og ytterligere kick får smaken med litt nellik. Jula varer helt til påske - og påsken helt til jul.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk
Dagens rett

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk

Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp
Ukens drink
Mayfair

Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp

Appelsin og aprikos bidrar med farge og gin med friskhet - og ytterligere kick får smaken med litt nellik. Jula varer helt til påske - og påsken helt til jul.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk
Dagens rett

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk

Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen
Dagens rett
Langtidsgrillet lammebog til påske

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen

Du starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en spennende rett med lam
Guide
Krydrede oppskrifter med lam

Lag en spennende rett med lam

Det velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet
Dagens rett

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet

Du skaper god midtukestemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her