Synnøve smeltet Dolly

Skal levere osteblanding til pizzakjeden.

I framtiden får du gulost fra Alvdal eller mozzarella fra Namsos på pizzaen hos Dolly Dimple's.

- Det har vært en veldig spennende og interessant prosess. Vi har testet osten så nøye som det antagelig er mulig. Smak er selvsagt viktigst. Derfor har vi testet både bruning, glans, strekk, konsistens og lukt. Til sammen har disse faktorene stor betydning for den totale smaksopplevelsen. Synnøve Finden ble best i test og lå derfor godt an allerede før arbeidet omkring de kommersielle vilkårene startet, forteller ansvarlig for produktutvikling i Dolly Dimple's, Knut Lidsheim.

Kjeden tar hensyn til flere parter når ny samarbeidspartner skal velges. Etter at arbeidet på laboratoriet er i mål skal både ansatte og kunder få si sin mening. For kundene er smaksopplevelsen det viktigste, mens andre egenskaper er av stor betydning for pizzakokkene. Pakkene skal ikke være for store og posene med revet ost skal passe ned i kjølebenken. Osten skal også være god og lett å jobbe med.

- Vi har flere restauranter som har stort press enkelte tider i løpet av dagen, enten det er en overtidsleveranse som skal ut eller et stort selskap som legger turen til restauranten. Da skal det gå fort, og vi er helt avhengig av at alt klaffer. At det er lett å strø osten på pizzaen er derfor helt avgjørende når det står på, avslutter produktutvikleren i Dolly Dimple's.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen