Ukens drink
Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Foto: (Tanqueray)

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.
18 Juli 2025 - 12:00

Tanqueray Flor de Sevilla er en nyhet i basis i juli og skiller seg fra de fleste andre giner, inkludert den øvrige Tanqueray-porteføljen. Her er det de berømte Sevilla-appelsinene som gjennom skall og blomster har gitt ekstra dybde til ginen.

Negroni er alltid en alkoholsterk drink, men ved å bruke en aperitivo i stedet for Campari blir den litt mindre sterk og bedre egnet for sommertiden. Nå er aldri en negroni noe du drikker i solsteiken, men heller sent på kvelden når du trenger en liten boost - en aldri så liten pick-me-up. 

Aperol er tilgjengelig i basis også den. og har sommerlige 11 prosent alkohol, mens Poli Airone Rosso Aperitivo Veneto er min favoritt rent smaksmessig. Den har imidlertid 17 prosent og kan fint erstatte både bitter og vermut i drinken.

Ellers ligger Vedrenne Aperitivo på 15 og det gjør også den norsk nykommeren Atlungstad Aperitivo som har bringebær som fruktelement. 

Nedenfor finner du to ulike oppskrifter på denne begronien fra Tanqueray - så da er det bare å eksperimentere. 

Negroni Sevilla drinkoppskrift

Negroni Sevilla drinkoppskrift

Fremgangsmåte

  1. Fyll et rocksglass med isbiter og dernest Tanqueray Flor de Sevilla.
  2. Tilsett bitter og vermut. 
  3. Rør godt og pynt med appelsin.

Sendt inn av Tanqueray

Vurder oppskriften
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her