Ukens drink
Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Foto: (Tanqueray)

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.
18 Juli 2025 - 12:00

Tanqueray Flor de Sevilla er en nyhet i basis i juli og skiller seg fra de fleste andre giner, inkludert den øvrige Tanqueray-porteføljen. Her er det de berømte Sevilla-appelsinene som gjennom skall og blomster har gitt ekstra dybde til ginen.

Negroni er alltid en alkoholsterk drink, men ved å bruke en aperitivo i stedet for Campari blir den litt mindre sterk og bedre egnet for sommertiden. Nå er aldri en negroni noe du drikker i solsteiken, men heller sent på kvelden når du trenger en liten boost - en aldri så liten pick-me-up. 

Aperol er tilgjengelig i basis også den. og har sommerlige 11 prosent alkohol, mens Poli Airone Rosso Aperitivo Veneto er min favoritt rent smaksmessig. Den har imidlertid 17 prosent og kan fint erstatte både bitter og vermut i drinken.

Ellers ligger Vedrenne Aperitivo på 15 og det gjør også den norsk nykommeren Atlungstad Aperitivo som har bringebær som fruktelement. 

Nedenfor finner du to ulike oppskrifter på denne negronien fra Tanqueray - så da er det bare å velge din favoritt og eksperimentere med ingrediensene nevnt over. 

Negroni Sevilla drinkoppskrift

Negroni Sevilla drinkoppskrift

Fremgangsmåte

  1. Fyll et rocksglass med isbiter og dernest Tanqueray Flor de Sevilla.
  2. Tilsett bitter og vermut. 
  3. Rør godt og pynt med appelsin.

Sendt inn av Tanqueray

Vurder oppskriften
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Festretten soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker kan alle klare 
Dagens rett

Festretten soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker kan alle klare 

Med denne asiatiskinspirerte oppskriften får du en helt annen smaksopplevelse av svinefileten. Ikke er oppskriften vanskelig heller.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du oktober-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du oktober-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Bli med til svenskekystens stolthet Signum, til Georgia, Moldova og Cognac og finn ut hvorfor Mont d'Or er osten som smelter Norge - blant annet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En slik vri på laksemiddagen får tennene til å løpe i vann
Dagens rett

En slik vri på laksemiddagen får tennene til å løpe i vann

Laks med pepperrotkrem og agurksalat er perfekt som forrett eller hovedrett - både helg og hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Dette er tsjekkernes svar på en gin tonic - du vil garantert like den
Ukens drink

Dette er tsjekkernes svar på en gin tonic - du vil garantert like den

Friske enkle drinker er alltid velkomne - også som en start på kvelden. Denne får drahjelp av en krydderlikør.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Festretten soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker kan alle klare 
Dagens rett

Festretten soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker kan alle klare 

Med denne asiatiskinspirerte oppskriften får du en helt annen smaksopplevelse av svinefileten. Ikke er oppskriften vanskelig heller.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du oktober-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du oktober-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Bli med til svenskekystens stolthet Signum, til Georgia, Moldova og Cognac og finn ut hvorfor Mont d'Or er osten som smelter Norge - blant annet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallpris for viner fra Napolis bakland
+
Ukens vin

Knallpris for viner fra Napolis bakland

Både den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En slik vri på laksemiddagen får tennene til å løpe i vann
Dagens rett

En slik vri på laksemiddagen får tennene til å løpe i vann

Laks med pepperrotkrem og agurksalat er perfekt som forrett eller hovedrett - både helg og hverdag.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her