TEST: Innom taxfree? Gå for to i ett - eller noe skikkelig godt og søtt

Test Nyheter taxfree november 2018

Innom taxfree? Gå for to i ett - eller noe skikkelig godt og søtt

Blant taxfreenyhetene i november er de beste kjøpene der hvor du får to flasker i ett.

Særlig godt kjøp sammenlignet med polpriser er Henriot Brut Souverain hvor du får to flasker 159 kroner billigere. Men også to-pakkene Lucente og Freixenet Elyssia Gran Cuvée Cava Reserva Brut & Pinot Noir Cava Brut er halv pris eller enda gunstigere.  

Planeta Chardonnay 2017 er også et knallkjøpselv om den ikke finnes som to-pakk. Her sparer du hundrelappen, og får en veldig god vin på kjøpet. 

Blant toppskårerne er det særlig portvinen Graham's First Flight Colheita 2003 som er et godt kjøp. Men er du i det rause hjørnet, sparer du tross alt 451 kroner med Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2007 og 461 kroner om du kjøper to-pakken av CastelGiocondo Brunello di Montalcino 2013.   

På neste side finner du taxfreenyhetene listet etter poeng

Slik er testen gjennomført:

Vinene er smakt av Aase E. Jacobsen på en åpen smaking i regi av Dutyfree Gardermoen. Produktene som ikke er i salg på Vinmonopolet er merket som utsolgt i pollisten. For de andre må du klikke på produktet for å se taxfreeprisen og hvor mye du dermed sparer. Taxfreeprodukter kan ikke bestilles fra Aperitifs sider. 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen