TEST: Rekordmange lekkerbiskener som kan bestilles

Test Nyheter i bestillingsutvalget

Rekordmange lekkerbiskener som kan bestilles

Blant de 945 produktene som er testet de siste ukene er det mengder av viner i det virkelige toppsjiktet. Perfekte som julegaver eller til å fylle opp kjelleren med.

De mest imponerende vinene er selvsagt ikke billige. Og de aller mest imponerende hvitvinene er dessuten søte. Domaine Huets Vouvray-er og Hexamers Meddersheim Altenberg Eiswein 2016 er rett og slett fantastiske smaksopplevelser som enhver vinentusiast må unne seg. Obligatorisk smaking, etter min mening, og spesielt siden sødme i viner nærmest er blitt et skjellsord, men som gang på gang dokumenterer sin solide plass i vinbildet. Denne type sukker er det ingen grunn til å bekymre seg over. Heller det motsatte. Rene medisinen, vil jeg påstå.

Det tørre novembernyhetene er så mangetallige at det er bare en ting å si om dem: Det er nok godbiter til alle, ikke bare hvitvin, men også rødvin. Om en blir utsolgt, er det mange nedover lista som fortjener oppmerksomhet. Verdens beste utvalg av god vin er ikke langt unna sannheten.

Det er november og med det tid for de vellagrete sterkere søte vinene, både portvin, madeira og rivesaltes. Eller enda sterkere saker.

Mye godt øl er det også, og det er før juleølet er telt opp. Det kommer i neste uke.  

Du finner bestillingsnyhetene og årgangsendringer listet etter poeng per kategori på undersidene i denne saken

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen