The Hempel valgte CHACO

Det eksklusive og fashionable London-hotellet The Hempel valgte CHACO fra Norsk Stålpress i Bergen som spisebestikk da hotellet åpnet for halvannet år siden.

- Våre moderne, men tidløse design avgjorde. CHACO var det eneste bestikket som passet et hotell av Hempels kaliber, sier administrerende direktør Finn Henriksen hos Norsk Stålpress. Han legger til at selskapets beundringsverdige referanseliste var med på å gjøre jobben enklere.
 
- Vi nevnte at bestikk fra Norsk Stålpress er å finne på bord på for eksempel Restaurant Copenhague på Champs Elysse i Paris, på Hotell Norge i Hamburg, eller utstilt på Museum of Modern Art og Cooper Hewitt Museum i New York. Våre betsikk selges i utlandet fra de mest fashionable butikker som Liberty''s og harrdo''s i London, Bergdorf Goodman i New York, Gump''s i San Francisco, i tillegg til at vi i designermiljøer verden over er anerkjent for våre rene og klare linjer i bestikkene. Valget falt lett for The Hempels innkjøpssjef, heter det i en pressemelding fra Norsk Stålpress.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen