Tidenes beste fra Italia

April 2009 blir historisk når 57 av Italias desidert beste vinprodusenter kommer til Oslo. Gå ikke glipp av Gambero Rosso Top Italian Wines Roadshow og delta på egne masterclasses.
Redaksjonen
26 Mars 2009 - 00:59

Det er duket for en en eksklusiv smaking i det Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif inviterer til "Top Italian Wines Roadshow 2009".
 
Ikke mindre enn 57 av Italias aller beste produsenter vil være tilstede og presenterer tre av sine aller beste viner. I tillegg kan du delta på tre virkelig eksklusive masterclasses med 19 utvalgte viner.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg på her
 
Masterclasses med det beste fra Italia
Gambero Rossos ansvarlige redaktør, Danielle Cernilli og Marco Sabellico, vil sammen med Steven Spurrier holde tre egne masterclasses for presse og Horeca denne dagen.
 
Hver masterclass presenterer 19 unike viner fra 19 produsenter, slik at én vin fra hver deltakende produsent blir presentert i løpet av de tre masterclassene. Vinene som presenteres i masterclassene er spesielt plukket ut av Gambero Rosso og vil ikke bli presentert utenom masterclassene.
 
Masterclass-smakingene har et begrenset antall plasser og påmelding gjør du via lenken nedenfor (maks én påmelding pr person).
 
De som får plass på masterclasses kontaktes av Apéritif.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="deltakere">Les mer og se hvilke vinprodusenter du får møte her
 
Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag!
 

è Meld deg på her (klikk)
KUN presse, Hotell- og restaurantbransjen og importører

Tid: 20. april 2009 kl. 11.00 - 19.00
Pris: Gratis for presse, Hotell- og restaurantbransjen og importører
 
Sted: Grand Hotel, Speilsalen
Karl Johansgate 31, 0159 Oslo.

Arrangementet mandag 20. april forløper seg slik:
 
kl 11.00 - 19.00 Åpent for presse, Hotell- og restaurantbransjen og importører
kl 12.00 - 13.00 Masterclass 1
kl 14.00 - 15.00 Masterclass 2
kl 16.00 - 17.00 Masterclass 3
 
kl 16.00 - 19.00 åpent for vinklubber og konsumenter
 
NB! Du må jobbe innen presse, Hotell og restaurant eller for en importør for å benytte påmeldingsskjemaet ovenfor.
 
Påmelding for vanlige vininteresserte vil bli annonsert via Apéritifs vanlige kurssider (klikk).
 

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.
Spørsmål? Send en mail

Italias ledende
Top Italian Wines Roadshow arrangeres av Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif. Gambero Rosso er Italias ledende magasin på gastronomi og vin, og er kanskje best kjent for sin årlige "Italian Wine Guide".
 
Det er andre gang Gambero Rosso arrangerer denne smakingen, og første gang i Norge.
 
I alt 57 av Italias fremste vinprodusenter er representert til denne smakingen, og nedenfor kan du se hvem som kommer (med en lenke til deres hjemmesider).
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg på her
 

Allegrini
Marchesi Antinori
Argiolas
Banfi
Benanti
Guido Berlucchi & C.
Bertani
Biondi Santi SpA
Bisceglia
Cantina Bolzano
Arnaldo Caprai
Cantine Due Palme
Castellare di Castellina
CAVIT
Michele Chiarlo
Eugenio Collavini
Colle Massari
Cusumano
Di Majo Norante
Donnafugata
 
Feudi di San Gregorio
Firriato
Ambrogio e Giovanni Folonari
Fontanafredda
 
Tenuta Friggiali e Pietranera
Gaja
Gruppo Italiano Vini
Azienda Agricola Gulfi
Il Molino di Grace

Illuminati
Fattoria Le Pupille
Lungarotti
Marchesi de' Frescobaldi
Marchesi di Barolo
Masciarelli
Masi
Mastroberardino
Nals Margreid
Nino Franco Spumanti
Petra - Contadi Castaldi
Pio Cesare
Planeta
Ruffino
Saiagricola
San Felice
Tenuta San Guido
Tenute Sella&Mosca
Tenuta Sette Ponti
Tasca d'Almerita
Torrevento
Umani Ronchi
Valle Reale
Velenosi
Villa Medoro
Volpe Pasini
Zenato
Casa Vinicola Zonin

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her