Tidenes beste fra Italia

April 2009 blir historisk når 57 av Italias desidert beste vinprodusenter kommer til Oslo. Gå ikke glipp av Gambero Rosso Top Italian Wines Roadshow og delta på egne masterclasses.
Redaksjonen
26 Mars 2009 - 00:59

Det er duket for en en eksklusiv smaking i det Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif inviterer til "Top Italian Wines Roadshow 2009".
 
Ikke mindre enn 57 av Italias aller beste produsenter vil være tilstede og presenterer tre av sine aller beste viner. I tillegg kan du delta på tre virkelig eksklusive masterclasses med 19 utvalgte viner.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg på her
 
Masterclasses med det beste fra Italia
Gambero Rossos ansvarlige redaktør, Danielle Cernilli og Marco Sabellico, vil sammen med Steven Spurrier holde tre egne masterclasses for presse og Horeca denne dagen.
 
Hver masterclass presenterer 19 unike viner fra 19 produsenter, slik at én vin fra hver deltakende produsent blir presentert i løpet av de tre masterclassene. Vinene som presenteres i masterclassene er spesielt plukket ut av Gambero Rosso og vil ikke bli presentert utenom masterclassene.
 
Masterclass-smakingene har et begrenset antall plasser og påmelding gjør du via lenken nedenfor (maks én påmelding pr person).
 
De som får plass på masterclasses kontaktes av Apéritif.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="deltakere">Les mer og se hvilke vinprodusenter du får møte her
 
Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag!
 

è Meld deg på her (klikk)
KUN presse, Hotell- og restaurantbransjen og importører

Tid: 20. april 2009 kl. 11.00 - 19.00
Pris: Gratis for presse, Hotell- og restaurantbransjen og importører
 
Sted: Grand Hotel, Speilsalen
Karl Johansgate 31, 0159 Oslo.

Arrangementet mandag 20. april forløper seg slik:
 
kl 11.00 - 19.00 Åpent for presse, Hotell- og restaurantbransjen og importører
kl 12.00 - 13.00 Masterclass 1
kl 14.00 - 15.00 Masterclass 2
kl 16.00 - 17.00 Masterclass 3
 
kl 16.00 - 19.00 åpent for vinklubber og konsumenter
 
NB! Du må jobbe innen presse, Hotell og restaurant eller for en importør for å benytte påmeldingsskjemaet ovenfor.
 
Påmelding for vanlige vininteresserte vil bli annonsert via Apéritifs vanlige kurssider (klikk).
 

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.
Spørsmål? Send en mail

Italias ledende
Top Italian Wines Roadshow arrangeres av Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif. Gambero Rosso er Italias ledende magasin på gastronomi og vin, og er kanskje best kjent for sin årlige "Italian Wine Guide".
 
Det er andre gang Gambero Rosso arrangerer denne smakingen, og første gang i Norge.
 
I alt 57 av Italias fremste vinprodusenter er representert til denne smakingen, og nedenfor kan du se hvem som kommer (med en lenke til deres hjemmesider).
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg på her
 

Allegrini
Marchesi Antinori
Argiolas
Banfi
Benanti
Guido Berlucchi & C.
Bertani
Biondi Santi SpA
Bisceglia
Cantina Bolzano
Arnaldo Caprai
Cantine Due Palme
Castellare di Castellina
CAVIT
Michele Chiarlo
Eugenio Collavini
Colle Massari
Cusumano
Di Majo Norante
Donnafugata
 
Feudi di San Gregorio
Firriato
Ambrogio e Giovanni Folonari
Fontanafredda
 
Tenuta Friggiali e Pietranera
Gaja
Gruppo Italiano Vini
Azienda Agricola Gulfi
Il Molino di Grace

Illuminati
Fattoria Le Pupille
Lungarotti
Marchesi de' Frescobaldi
Marchesi di Barolo
Masciarelli
Masi
Mastroberardino
Nals Margreid
Nino Franco Spumanti
Petra - Contadi Castaldi
Pio Cesare
Planeta
Ruffino
Saiagricola
San Felice
Tenuta San Guido
Tenute Sella&Mosca
Tenuta Sette Ponti
Tasca d'Almerita
Torrevento
Umani Ronchi
Valle Reale
Velenosi
Villa Medoro
Volpe Pasini
Zenato
Casa Vinicola Zonin

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
+
Ukens vin

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger
+

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger

Det tradisjonsrike champagnehuset Bollinger har i de senere år intensivert sitt fokus på pinot noir og blanc de noirs-champagne gjennom lansering av flere terroirspesifikke cuvéer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik finner du det beste drikkefølget til ribbe
Tester
Drikke til ribbe

Slik finner du det beste drikkefølget til ribbe

Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
+
Ukens vin

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?
Guide

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?

Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik lager du julekonfekten selv
Julemat
Oppskrifter julegodter

Slik lager du julekonfekten selv

Marsipan, karameller og sjokolade er slett ikke vanskelig å lage selv. Apéritif har tipsene og oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall plasser: Møt ikonisk vinprodusent og smak 8 flotte viner fra Burgund
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 27. februar

Begrenset antall plasser: Møt ikonisk vinprodusent og smak 8 flotte viner fra Burgund

Den 27. februar har du en unik mulighet til å smake på 8 utsøkte viner fra en historisk vinprodusent fra Burgund. Den første kvinnelige visepresidenten tar selv turen til Norge for å dele sin kunnskap og historier om vinene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger
+

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger

Det tradisjonsrike champagnehuset Bollinger har i de senere år intensivert sitt fokus på pinot noir og blanc de noirs-champagne gjennom lansering av flere terroirspesifikke cuvéer.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her