Tidenes smaking av vin fra Australia inkludert Master Class - Vinkurs 1. oktober i Oslo

Tidenes smaking av vin fra Australia inkludert Master Class - Vinkurs 1. oktober i Oslo

Bli med på en fabelaktig vinsmaking hvor du kan oppleve flere hundre viner fra noen av de mest interessante vinprodusentene i Australia.

Det er igjen duket for en enestående vinopplevelse når du denne kvelden har mulighet til å delta på Wine Australia 2015.

I tillegg til åpen smaking av flere hundre viner, har du også mulighet til å bli med på Master Class med en av Australias fremste vineksperter Mark Davidson.

Master Class - "Regional tour of Australia's diverse wine regions; from Tasmanian Sparkling to Rutherglen Muscat" gjennomføres kl. 16.00 - 17.00.

Etter Master Class har du full tilgang til åpen smaking hvor du kan oppleve vin fra over 50 utvalgte vinhus fra mer enn 30 av Australias vinregioner.

Adelaide Hills.
Adelaide Hills.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen