Truer med å saksøke Bollinger

Truer med å saksøke Bollinger

Ser du forskjell på formen på disse flaskene? Det gjør ikke Bruno Paillard.

– Vi har lagt bilder av den nye Bollinger-flasken over bilder av vår. Konklusjonen er at de er nær identiske, sier Bruno Paillard. Selskapet vil nå innkalle eksperter før det eventuelt går til sak mot champagnegiganten.

Bollingers nye flaske ble presentert i mai, og skal være inspirert av en flaske Bollinger fra 1846 som ble funnet i selskapets egen kjeller. Flasken har en litt bredere kropp enn forgjengeren, mens halsen er smalere – lik formen på mange magnumflasker, skriver The Drink Business.

LES OGSÅ: Bollinger i ny-gammel flaske

I en uttalelse skriver Bollinger at det ikke har vært selskapets hensikt i kopiere andre flasker enn selskapets egen fra 1846. Paillards flaske ble introdusert i 1984.

Nedenfor har Apéritif lagt disse to flaskebildene oppå hverandre. Bollingerflasken er tilsynelatende litt bredere i bunnen og har et annet innsving i halsen.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen