UKENS DRINK: Ragnhilds sommerdrøm

Ukens drink Ragnhilds sommerdrøm

(Dubravina)

Denne drinken blir en super start på sommerfesten

Den kan lages enten enkeltvis eller som en bowle om du venter mange gjester.

Den ble servert tidligere i sommer da Aperitif arrangerte sommerfest på Astral , og det er restaurantsjefen Ragnhild Wright Ousland som har komponert drinken. Den gjorde så stor suksess blant deltakerne at vi fant ut at oppskriften også må deles med alle. 

Har du tilgang på egenprodusert bringebærsaft, er det selvsagt perfekt, men om du går for bortelaget saft i det øvre kvalitetssjiktet, blir det også en god løsning. Eplemosten må imidlertid være av den ufiltrerte sorten og selvsagt av norske epler. Det er det heldigvis lett å finne i velassorterte butikker.

Se våre andre oppskrifter på bowle

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev  

Ragnhilds sommerdrøm

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Ha ingrediensene i en shaker med is. Rist godt og sil over i avkjølte cocktailglass. 

Drinken kan lages som bowle. Da blandes den i en stor bolle med isbiter. Smak deg fram og juster med eventuelt mer sitron, honning eller bringebærsaft. Dryss gjerne friske urter over.

Slik lager du hjemmelaget bringebærsaft

Råvarer:
Tariquet Folle Blanche

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

 

 

Sendt inn av

Foto: Dubravina

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen