UKENS DRINK: Sapphire & tonic twist

Ukens drink Sapphire & tonic twist

(Julie H. Amundsen)

Slik blir gin tonicen høstklar

Det er ikke mer enn rød vermut og litt stjerneanis og appelsinskall som skal til, men du verden for en forskjell det gjør.

Med gin og vermut har du to tredeler av en negroni, men denne drinken er ikke så kraftig som en negroni, ikke bare fordi camparien mangler, men fordi den har tonic i stedet. Det gjør den langt mer leskende enn den kanskje ser ut til. 

Se våre andre oppskrifter med vermut og gin

James Creig som har laget denne oppskriften for oss, insisterer på Fever Tree tonic i denne oppskriften. Den koster  litt mer enn vanlig tonic, men det får du igjen i smaken.  

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev  

Sapphire & tonic twist

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

1 stk
stjerneanis

Fremgangsmåte

Ha ingrediensene i et stort vinglass med is. Rør og pynt med stjerneanis og appelsinskall.

Råvarer:
Bombay Sapphire gin
Martini Rosso
Fever Free tonic

 

Sendt inn av

Foto: Julie H. Amundsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen