Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.
Les hele sakenDet er det grønne japanske tepulveret matcha som gir farge til drinken, og med yuzu får den en enda mer japansk profil.
Les hele sakenDet oser av lidenskap i dansen som denne drinken henter sitt navn fra - Tango. Men drinken er altså ikke argentinsk selv om noen hevder det.
Les hele sakenVi starter julesesongen med en knallrød og farlig god drink. Harahorn X-Mas Edition Gin sørger for julestemningen og tranebærjuice for friskheten.
Les hele sakenHer har den nemlig fått litt smak av honning, agurk og kvernet pepper. Men friskheten og den kremete munnfølelsen er i behold.
Les hele sakenSitrus i en eller annen form gir enhver drink god friskhet. Det er hva vi har mest lydt på nå når vi vinker farvel til vinteren.
Les hele sakenHer er både sitroner og basilikum samt en touch av urter og vanilje som gir den riktige italienske stemningen. Nytes mens pizzaen er i ovnen.
Les hele sakenNegroni er en alkoholsterk drink, perfekt for kalde årstider. Denne vrien er imidlertid noe fruktigere.
Les hele sakenKunnskapsrike Felice Capasso fra Sesto Senso Spirits Academy lærer deg å smake og lukte forskjeller gjennom dette spennende fordypningskurset.
Les hele sakenMen perfekt blir den først når råvarene er av beste sort.
Les hele sakenWhite lady er uhyre enkel, men også veldig effektiv kombinasjon av gin, sitruslikør og sitronsaft. Den klassiske utgaven er uten eggehvite.
Les hele sakenDet å lage drinker er lett. Det å lage gode drinker derimot, er en kunst! Heldigvis kan kunsten læres og det gjennom de dyktige bartenderne hos Flyttbar. Ta med familien og venner og lær å lage cocktails som proffene denne høsten.
Les hele sakenGin og sitron er smaksretningen for denne mer enn hundre år gamle drinkoppskriften som i løpet av tiden har fått flere justeringer.
Les hele sakenI denne GT-lignende drinken er det nemlig så å si bare brukt ingredienser fra norsk natur.
Les hele sakenGin kan brukes til så mye mer enn gin & tonic. Av en flaske gin kan du lage både gin fizz og espresso martini - og mye mer. I dette videokurset lærer du å lage 5 drinker til perfeksjon.
Les hele sakenNår norske epler møter gin med smak av norsk natur, er høstfølelsen der automatisk. Men denne drinken er også veldig leskende og dermed en super start på helgen.
Les hele sakenVi snakker om det beste fra tre leire. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.
Les hele sakenTranebær kan fortsatt plukkes i skogen, men finnes også i noen butikkhyller, eller i fryseren. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.
Les hele sakenDen er uhyre enkel og uhyre effektiv. Kanskje må du mikse en runde til?
Les hele sakenTeen behøver altså slett ikke være varm - bare smake godt av nettopp te. Her er oppskriften du må prøve.
Les hele sakenSmak på 6 svært gin. Til disse ginene får du også smake virkelige gode tonicer.
Les hele sakenUmeshu er en søt japansk plommesake, nesten som en likør, men sjelden sterkere enn 18 prosent. Smaken av plomme er svært intens og den egner seg best å mikses - som her med gin.
Les hele sakenDet er i rabarbraskallet at fargen sitter, og det er derfor strengt forbudt å kaste det. I denne drinken brukes det sirup laget av rabarbraskrell og det gir den en ekstra personlig smak.
Les hele sakenDet er små biter av frisk cayennepepper som sørger for kicket, men annen type chilipepper kan også brukes.
Les hele sakenDenne kvelden vil du få innføring i gin og smake deg gjennom flere spennende gintyper. Det er den kjente destillatøren og bartenderen Stig Bareksten som fører deg gjennom ginens historie.
Les hele sakenDet er ikke mer enn rød vermut og litt stjerneanis og appelsinskall som skal til, men du verden for en forskjell det gjør.
Les hele sakenDenne ginbaserte cocktailen med sine blomstertoner og kompleksitet fra vellagret sherry, er en perfekt overgang mellom sommer og høst.
Les hele sakenHer får sommerfavoritten selskap av en spesiell type gin som bidrar med både blomster og grapefrukt. Utrolig mye smak i et glass med andre ord.
Les hele sakenGlem Aperol spritz, nå er det rosa gin tonic som gjelder. Sommerens beste tørsteslukker (med alkohol).
Les hele sakenDenne versjonen er ikke så bitter, og derfor lettere å svelge for mange. Sitronen løfter dessuten fram ginaromaene.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Vi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Les hele sakenChampagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenDenne oppskriften er en super måte å bruke over brødet som ingen vil spise lenger, eller grønnsaksrestene etter søndagsmiddagen.
Les hele sakenVi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Les hele saken