Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.
Les hele sakenDet er det grønne japanske tepulveret matcha som gir farge til drinken, og med yuzu får den en enda mer japansk profil.
Les hele sakenDet oser av lidenskap i dansen som denne drinken henter sitt navn fra - Tango. Men drinken er altså ikke argentinsk selv om noen hevder det.
Les hele sakenVi starter julesesongen med en knallrød og farlig god drink. Harahorn X-Mas Edition Gin sørger for julestemningen og tranebærjuice for friskheten.
Les hele sakenHer har den nemlig fått litt smak av honning, agurk og kvernet pepper. Men friskheten og den kremete munnfølelsen er i behold.
Les hele sakenSitrus i en eller annen form gir enhver drink god friskhet. Det er hva vi har mest lydt på nå når vi vinker farvel til vinteren.
Les hele sakenHer er både sitroner og basilikum samt en touch av urter og vanilje som gir den riktige italienske stemningen. Nytes mens pizzaen er i ovnen.
Les hele sakenNegroni er en alkoholsterk drink, perfekt for kalde årstider. Denne vrien er imidlertid noe fruktigere.
Les hele sakenKunnskapsrike Felice Capasso fra Sesto Senso Spirits Academy lærer deg å smake og lukte forskjeller gjennom dette spennende fordypningskurset.
Les hele sakenMen perfekt blir den først når råvarene er av beste sort.
Les hele sakenWhite lady er uhyre enkel, men også veldig effektiv kombinasjon av gin, sitruslikør og sitronsaft. Den klassiske utgaven er uten eggehvite.
Les hele sakenDet å lage drinker er lett. Det å lage gode drinker derimot, er en kunst! Heldigvis kan kunsten læres og det gjennom de dyktige bartenderne hos Flyttbar. Ta med familien og venner og lær å lage cocktails som proffene denne høsten.
Les hele sakenGin og sitron er smaksretningen for denne mer enn hundre år gamle drinkoppskriften som i løpet av tiden har fått flere justeringer.
Les hele sakenI denne GT-lignende drinken er det nemlig så å si bare brukt ingredienser fra norsk natur.
Les hele sakenGin kan brukes til så mye mer enn gin & tonic. Av en flaske gin kan du lage både gin fizz og espresso martini - og mye mer. I dette videokurset lærer du å lage 5 drinker til perfeksjon.
Les hele sakenNår norske epler møter gin med smak av norsk natur, er høstfølelsen der automatisk. Men denne drinken er også veldig leskende og dermed en super start på helgen.
Les hele sakenVi snakker om det beste fra tre leire. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.
Les hele sakenTranebær kan fortsatt plukkes i skogen, men finnes også i noen butikkhyller, eller i fryseren. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.
Les hele sakenDen er uhyre enkel og uhyre effektiv. Kanskje må du mikse en runde til?
Les hele sakenTeen behøver altså slett ikke være varm - bare smake godt av nettopp te. Her er oppskriften du må prøve.
Les hele sakenSmak på 6 svært gin. Til disse ginene får du også smake virkelige gode tonicer.
Les hele sakenUmeshu er en søt japansk plommesake, nesten som en likør, men sjelden sterkere enn 18 prosent. Smaken av plomme er svært intens og den egner seg best å mikses - som her med gin.
Les hele sakenDet er i rabarbraskallet at fargen sitter, og det er derfor strengt forbudt å kaste det. I denne drinken brukes det sirup laget av rabarbraskrell og det gir den en ekstra personlig smak.
Les hele sakenDet er små biter av frisk cayennepepper som sørger for kicket, men annen type chilipepper kan også brukes.
Les hele sakenDenne kvelden vil du få innføring i gin og smake deg gjennom flere spennende gintyper. Det er den kjente destillatøren og bartenderen Stig Bareksten som fører deg gjennom ginens historie.
Les hele sakenDet er ikke mer enn rød vermut og litt stjerneanis og appelsinskall som skal til, men du verden for en forskjell det gjør.
Les hele sakenDenne ginbaserte cocktailen med sine blomstertoner og kompleksitet fra vellagret sherry, er en perfekt overgang mellom sommer og høst.
Les hele sakenHer får sommerfavoritten selskap av en spesiell type gin som bidrar med både blomster og grapefrukt. Utrolig mye smak i et glass med andre ord.
Les hele sakenGlem Aperol spritz, nå er det rosa gin tonic som gjelder. Sommerens beste tørsteslukker (med alkohol).
Les hele sakenDenne versjonen er ikke så bitter, og derfor lettere å svelge for mange. Sitronen løfter dessuten fram ginaromaene.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.
Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.
Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.
Les hele sakenStopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Les hele sakenGjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.
Les hele saken149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.
Les hele sakenSaftige skiver av rosastekt biffkjøtt på godt brød med brie og aioli. Mer trenger du faktisk ikke. Bare oppskriften, og den får du her.
Les hele sakenVingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?
Les hele saken