Prøv denne vrien på en gin sour
Her har den nemlig fått litt smak av honning, agurk og kvernet pepper. Men friskheten og den kremete munnfølelsen er i behold.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Her har den nemlig fått litt smak av honning, agurk og kvernet pepper. Men friskheten og den kremete munnfølelsen er i behold.
Les hele sakenSitrus i en eller annen form gir enhver drink god friskhet. Det er hva vi har mest lydt på nå når vi vinker farvel til vinteren.
Les hele sakenHer er både sitroner og basilikum samt en touch av urter og vanilje som gir den riktige italienske stemningen. Nytes mens pizzaen er i ovnen.
Les hele sakenNegroni er en alkoholsterk drink, perfekt for kalde årstider. Denne vrien er imidlertid noe fruktigere.
Les hele sakenKunnskapsrike Felice Capasso fra Sesto Senso Spirits Academy lærer deg å smake og lukte forskjeller gjennom dette spennende fordypningskurset.
Les hele sakenMen perfekt blir den først når råvarene er av beste sort.
Les hele sakenDet å lage drinker er lett. Det å lage gode drinker derimot, er en kunst! Heldigvis kan kunsten læres og det gjennom de dyktige bartenderne hos Flyttbar. Ta med familien og venner og lær å lage cocktails som proffene denne høsten.
Les hele sakenGin og sitron er smaksretningen for denne mer enn hundre år gamle drinkoppskriften som i løpet av tiden har fått flere justeringer.
Les hele sakenI denne GT-lignende drinken er det nemlig så å si bare brukt ingredienser fra norsk natur.
Les hele sakenGin kan brukes til så mye mer enn gin & tonic. Av en flaske gin kan du lage både gin fizz og espresso martini - og mye mer. I dette videokurset lærer du å lage 5 drinker til perfeksjon.
Les hele sakenNår norske epler møter gin med smak av norsk natur, er høstfølelsen der automatisk. Men denne drinken er også veldig leskende og dermed en super start på helgen.
Les hele sakenVi snakker om det beste fra tre leire. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.
Les hele sakenTranebær kan fortsatt plukkes i skogen, men finnes også i noen butikkhyller, eller i fryseren. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.
Les hele sakenDen er uhyre enkel og uhyre effektiv. Kanskje må du mikse en runde til?
Les hele sakenTeen behøver altså slett ikke være varm - bare smake godt av nettopp te. Her er oppskriften du må prøve.
Les hele sakenSmak på 6 svært gin. Til disse ginene får du også smake virkelige gode tonicer.
Les hele sakenUmeshu er en søt japansk plommesake, nesten som en likør, men sjelden sterkere enn 18 prosent. Smaken av plomme er svært intens og den egner seg best å mikses - som her med gin.
Les hele sakenDet er det grønne japanske tepulveret matcha som gir farge til drinken, og med yuzu får den en enda mer japansk profil.
Les hele sakenDet er i rabarbraskallet at fargen sitter, og det er derfor strengt forbudt å kaste det. I denne drinken brukes det sirup laget av rabarbraskrell og det gir den en ekstra personlig smak.
Les hele sakenDet er små biter av frisk cayennepepper som sørger for kicket, men annen type chilipepper kan også brukes.
Les hele sakenDenne kvelden vil du få innføring i gin og smake deg gjennom flere spennende gintyper. Det er den kjente destillatøren og bartenderen Stig Bareksten som fører deg gjennom ginens historie.
Les hele sakenDet er ikke mer enn rød vermut og litt stjerneanis og appelsinskall som skal til, men du verden for en forskjell det gjør.
Les hele sakenDenne ginbaserte cocktailen med sine blomstertoner og kompleksitet fra vellagret sherry, er en perfekt overgang mellom sommer og høst.
Les hele sakenHer får sommerfavoritten selskap av en spesiell type gin som bidrar med både blomster og grapefrukt. Utrolig mye smak i et glass med andre ord.
Les hele sakenGlem Aperol spritz, nå er det rosa gin tonic som gjelder. Sommerens beste tørsteslukker (med alkohol).
Les hele sakenDenne versjonen er ikke så bitter, og derfor lettere å svelge for mange. Sitronen løfter dessuten fram ginaromaene.
Les hele sakenStig Bareksten fortsetter å sanke medaljer internasjonalt for sin gin - og nå også for akevitt.
Les hele sakenGin fizz med smak av mynte er et forfriskende og smaksrikt alternativ til gin tonic. Og det kan trengs i denne heseblesende førjulstid.
Les hele sakenI denne versjonen av klassikeren Moscow Mule, er vodkaen byttet ut med gin, så nå har du plutselig enda flere måte å servere alles favorittsprit på.
Les hele sakenGibson er en tøffing som med noen dråper vermut ikke er innafor for veganere. Men fortvil ikke, med denne oppskriften kan alle nyte denne drinken.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 14. februar kan du feire din kjærlighet for mat, vin eller følge ditt. Få servert en nydelig meny kombinert med 7 glass vin fra to topprodusenter fra Piemonte.
Les hele sakenDelicatessen Aker brygge inviterer deg til en uforglemmelig kveld med spansk mat og viner fra egen vingård.
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBli med når Master of Wine Heidi Iren Hansen Vestvik guider deg igjennom noe av det beste California har å by på.
Les hele sakenEr du en ekte pastaentusiast og ønsker du å lære deg å lage deilige italienske pastaretter fra bunnen av? Da har vi den perfekte matopplevelsen for deg!
Les hele sakenDette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
Les hele sakenFør julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenHer er det både magnum, dobbelmagnum og sågar femliters vinflasker som er å få tak i på polet. Til og med i basis. Men de aller beste må bestilles, og da begynner det å haste.
Her er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.
Det er en kort oppsummering av hva som blir gjort tilgjengelig i spesialpolslippet torsdag 23. november.
For 2023 er et år med mye sol og tidlig modning. Som gjør at også de spontangjærede vinene stort seg har fått nok tid på å bli klare til den tredje torsdagen i november - altså 16. november.
Det er ikke hvilken som helst juleakevitt som er brukt.
Les hele sakenAnders Braathen deler Smalhans’ julemeny med «pig wings» i whiskysaus med røsti og kantarell, eplebrioche med whisky-karamellsaus og lettpisket krem og Mont d’Or med brødkrutonger og cornichons.
Les hele sakenOslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenOm ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenDa er du advart, også om at du må lage ekstra stor porsjon, for her snakker vi middag med høy snacksfaktor.
Les hele saken