Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 07. mars

Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter
Foto: (Istock, Aleksandr_Vorobev)

Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter

Smak mat og vin i kombinasjon med sommelier og tidligere kokk på Noma, Thea Engvik, som guider deg gjennom kvelden.
26 November 2024 - 12:53

    Den 07. mars inviteres du til en spennende vinsmaking ledet av Thea Engvik, hvor hun vil lære og la deg utforske 6 stiler av pinot noir. Pinot noir er en drue som er en favoritt hos mange på grunn av sin elegante og komplekse karakter – og den er veldig matvennlig! Lær deg mer om denne spennende druesorten og se hvordan vinene matcher med ulike retter. Denne kvelden vil du få smake pinot noir fra England, Frankrike, Tyskland, USA og New Zealand. Kjøkkenteamet på ASIA Aker Brygge vil sammen med Thea, sette sammen tre småretter som harmonerer perfekt med vinene som serveres, slik at du får en magisk smaksopplevelse.

    Thea Engvik er utdannet ved den prestisjefylte Le Cordon Bleu i Paris, og sommelier fra Beverage Academy i Oslo. Med erfaring som kokk fra restaurantene Noma og Maaemo, begge med tre Michelin-stjerner, bringer hun ikke bare imponerende faglig kompetanse, men også sitt gode humør og lidenskap for vin. På instagram-kontoen theasmaker deler hun av sin kunnskap på en enkel og morsom måte, noe hun også skal gjøre for oss denne kvelden.

    Thea Engvik guider deg gjennom kvelden. Foto: Joakim Haga

    ASIA Aker Brygge holder til i hjertet av Oslo, og lager mat basert på det sørøst-asiatiske kjøkken. De tilbyr de 20 prosent rabatt på mat hvis dere ønsker å bestille mer mat etter smakingen. Booking gjøres på ASIAs nettside ved å booke bord med kommentar aperitif 20%.6 stiler pinot noir.png [35.72 KB]OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort. Hvis du har allergier, er du nødt til å melde ifra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde ifra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

    Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
    Annonse

    Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

    Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

    Les hele saken

    Artikler detail - section 11

    Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
    +
    Ukens vin

    Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

    Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

    Les hele saken

    Artikler detail - section 11 Dagens rett

    Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
    +

    Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

    Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

    Les hele saken

    Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

    Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
    Dagens rett

    Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

    Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

    Les hele saken

    Artikler detail - section 11 Ukens vin

    Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
    Dagens rett

    Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

    Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

    Les hele saken
    Forsiden akkurat nå
    Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
    +
    Ukens vin

    Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

    Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 2

    Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
    +

    Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

    Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 3

    Superseriøs rock’n roll-rødvin
    +
    Godbiter i pollisten

    Superseriøs rock’n roll-rødvin

    Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 4

    Knallkjøp til biffen
    +
    Ukens vin

    Knallkjøp til biffen

    En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 5

    Møt slektning av Mona Lisa og bli kjent med 7 av hennes viner
    Matkurs og vinkurs
    Vinsmaking i Son

    Møt slektning av Mona Lisa og bli kjent med 7 av hennes viner

    Bli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 6

    Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
    Dagens rett

    Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

    Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

    Les hele saken
    Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
    Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her