Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger

For å gjøre juleforberedelsene enklere for deg, har vi satt sammen en enestående pakke – jo mer du smaker, desto større rabatt får du.
28 Oktober 2021 - 08:00

Jule- og nyttårsforberedelser er ikke alltid like moro – all planleggingen suger både tid og energi. Bare det å sette sammen en meny og velge drikke som er høytiden verdig, kan føles som en kamp. Derfor gjør vi det hele enklere for dere gjennom muligheten til å delta på hele tre smakinger av musserende viner i verdensklasse: Britiske Ridgeview, franske Bruno Paillard, og italienske Bellavista.

Jo større rabatt desto mer musserende du smaker
Få større rabatt jo mer musserende du smaker


I løpet av tre kvelder vil dere få en forståelse for variasjonene innen musserende vin, og vil få inngående kjennskap til vinenes karakteristikk i ulike områder. Dette er både læring, planlegging og lønn for «strevet» i samme slengen.

Ridgeview har tatt musserendemarkedet med storm
Ridgeview musserer som aldri før

Britisk musserende er virkelig i vinden og blir stadig oftere sammenliknet med vin fra Champagne. I teten av den britiske boblerevolusjonen finner vi vinhuset Ridgeview, som nå også har inntatt Norge med storm. Mandag 8. november er dagen du selv får smake vinene alle snakker om – blir det disse som vinner nyttårsfeiringen din?
Påmelding til denne smakingen gir deg 20 % rabatt på smaking med Bruno Paillard.

Les mer om Ridgeview og meld deg på her.

Bruno Paillard står for ren eleganse

Klassisk eleganse fra Bruno Paillard

Med britisk vin friskt i minnet, får du mandag 15. november servert bobler fra selveste Bruno Paillard. Champagne er ensbetydende med kvalitet, og av alle champagnehus er nok Bruno Paillard det mest berømte. Smak deg gjennom 6 eksklusive viner, og finn ut om det kanskje heller er klassisk eleganse du skal satse på i høytiden.
Påmelding til både Ridgeview og Bruno Paillard gir deg 40 % rabatt på smaking med Bellavista.

Les mer om Bruno Paillard og meld deg på her.

Bellavista er produsenten som overgår flere champagnehus

Bellavista utfordrer selv de beste champagnehus

Franciacorta i Italia er slett ikke til å kimse av. Her holder blant annet musserendehuset Bellavista til, og produserer viner som ikke bare kan måle seg med viner fra Champagne, men som attpåtil overgår dem. De som tror at det kun er prosecco som kommer fra disse trakter, tar skammelig feil, og beviset får du mandag 6. desember. Vil du sette bedreviterne på plass én gang for alle, er det kanskje Bellavista-bobler du bør velge nyttårsaften 2021.

Les mer om Bellavista og meld deg på her

Send en e-post til kurs@aperitif.no ved spørsmål.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her