Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger

For å gjøre juleforberedelsene enklere for deg, har vi satt sammen en enestående pakke – jo mer du smaker, desto større rabatt får du.
28 Oktober 2021 - 08:00

Jule- og nyttårsforberedelser er ikke alltid like moro – all planleggingen suger både tid og energi. Bare det å sette sammen en meny og velge drikke som er høytiden verdig, kan føles som en kamp. Derfor gjør vi det hele enklere for dere gjennom muligheten til å delta på hele tre smakinger av musserende viner i verdensklasse: Britiske Ridgeview, franske Bruno Paillard, og italienske Bellavista.

Jo større rabatt desto mer musserende du smaker
Få større rabatt jo mer musserende du smaker


I løpet av tre kvelder vil dere få en forståelse for variasjonene innen musserende vin, og vil få inngående kjennskap til vinenes karakteristikk i ulike områder. Dette er både læring, planlegging og lønn for «strevet» i samme slengen.

Ridgeview har tatt musserendemarkedet med storm
Ridgeview musserer som aldri før

Britisk musserende er virkelig i vinden og blir stadig oftere sammenliknet med vin fra Champagne. I teten av den britiske boblerevolusjonen finner vi vinhuset Ridgeview, som nå også har inntatt Norge med storm. Mandag 8. november er dagen du selv får smake vinene alle snakker om – blir det disse som vinner nyttårsfeiringen din?
Påmelding til denne smakingen gir deg 20 % rabatt på smaking med Bruno Paillard.

Les mer om Ridgeview og meld deg på her.

Bruno Paillard står for ren eleganse

Klassisk eleganse fra Bruno Paillard

Med britisk vin friskt i minnet, får du mandag 15. november servert bobler fra selveste Bruno Paillard. Champagne er ensbetydende med kvalitet, og av alle champagnehus er nok Bruno Paillard det mest berømte. Smak deg gjennom 6 eksklusive viner, og finn ut om det kanskje heller er klassisk eleganse du skal satse på i høytiden.
Påmelding til både Ridgeview og Bruno Paillard gir deg 40 % rabatt på smaking med Bellavista.

Les mer om Bruno Paillard og meld deg på her.

Bellavista er produsenten som overgår flere champagnehus

Bellavista utfordrer selv de beste champagnehus

Franciacorta i Italia er slett ikke til å kimse av. Her holder blant annet musserendehuset Bellavista til, og produserer viner som ikke bare kan måle seg med viner fra Champagne, men som attpåtil overgår dem. De som tror at det kun er prosecco som kommer fra disse trakter, tar skammelig feil, og beviset får du mandag 6. desember. Vil du sette bedreviterne på plass én gang for alle, er det kanskje Bellavista-bobler du bør velge nyttårsaften 2021.

Les mer om Bellavista og meld deg på her

Send en e-post til kurs@aperitif.no ved spørsmål.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her