Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger

For å gjøre juleforberedelsene enklere for deg, har vi satt sammen en enestående pakke – jo mer du smaker, desto større rabatt får du.
28 Oktober 2021 - 09:00

Jule- og nyttårsforberedelser er ikke alltid like moro – all planleggingen suger både tid og energi. Bare det å sette sammen en meny og velge drikke som er høytiden verdig, kan føles som en kamp. Derfor gjør vi det hele enklere for dere gjennom muligheten til å delta på hele tre smakinger av musserende viner i verdensklasse: Britiske Ridgeview, franske Bruno Paillard, og italienske Bellavista.

Jo større rabatt desto mer musserende du smaker
Få større rabatt jo mer musserende du smaker


I løpet av tre kvelder vil dere få en forståelse for variasjonene innen musserende vin, og vil få inngående kjennskap til vinenes karakteristikk i ulike områder. Dette er både læring, planlegging og lønn for «strevet» i samme slengen.

Ridgeview har tatt musserendemarkedet med storm
Ridgeview musserer som aldri før

Britisk musserende er virkelig i vinden og blir stadig oftere sammenliknet med vin fra Champagne. I teten av den britiske boblerevolusjonen finner vi vinhuset Ridgeview, som nå også har inntatt Norge med storm. Mandag 8. november er dagen du selv får smake vinene alle snakker om – blir det disse som vinner nyttårsfeiringen din?
Påmelding til denne smakingen gir deg 20 % rabatt på smaking med Bruno Paillard.

Les mer om Ridgeview og meld deg på her.

Bruno Paillard står for ren eleganse

Klassisk eleganse fra Bruno Paillard

Med britisk vin friskt i minnet, får du mandag 15. november servert bobler fra selveste Bruno Paillard. Champagne er ensbetydende med kvalitet, og av alle champagnehus er nok Bruno Paillard det mest berømte. Smak deg gjennom 6 eksklusive viner, og finn ut om det kanskje heller er klassisk eleganse du skal satse på i høytiden.
Påmelding til både Ridgeview og Bruno Paillard gir deg 40 % rabatt på smaking med Bellavista.

Les mer om Bruno Paillard og meld deg på her.

Bellavista er produsenten som overgår flere champagnehus

Bellavista utfordrer selv de beste champagnehus

Franciacorta i Italia er slett ikke til å kimse av. Her holder blant annet musserendehuset Bellavista til, og produserer viner som ikke bare kan måle seg med viner fra Champagne, men som attpåtil overgår dem. De som tror at det kun er prosecco som kommer fra disse trakter, tar skammelig feil, og beviset får du mandag 6. desember. Vil du sette bedreviterne på plass én gang for alle, er det kanskje Bellavista-bobler du bør velge nyttårsaften 2021.

Les mer om Bellavista og meld deg på her

Send en e-post til kurs@aperitif.no ved spørsmål.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her