Matkurs og vinkurs

Vinsmaking Oslo 08. November

Bli kjent med dette fantastiske britiske musserendehuset og deres rojale bobler

Bli kjent med dette fantastiske britiske musserendehuset og deres rojale bobler

En kveld der Ridgeview vil vise deg sitt spekter av britisk musserende viner og hvorfor de er på vei til å bli like berømt som Champagne
01 September 2021 - 07:00

Det er ingen tvil om at britisk musserende har kommet for å bli med sin høye kvalitet. En av stjernene som skinner høyest på himmelen er Ridgeview, og vi er så heldige å få Brandon Barnham med oss for å fortelle historien og veilede oss gjennom denne smakingen.

Ridgeview.jpg [1.79 MB]Et jordsmonn som er meget likt Champagne og en global klimaendring som gjør at druene i vårt naboland i vest faktisk blir stabilt modne, sørger for kvaliteten. Når du legger en skare entusiastiske vinmakere som er andregenerasjon etter at foreldrene var drømmere og beplantet druestokker på 80-tallet inn i miksen, så har du en oppskrift på skarpe og kvalitetssterke viner.

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Se rabatten lenger ned på siden.

Ridgeview er i dag et av de ledende husene for revolusjonen innen britisk musserende vin. De har laget vin siden 1995 og er i dag i sin andre generasjon vinmakere. De ble rangert som den 36. beste vingården under kåringen verdens 50 beste vingårder i 2019, og ble også utvalgt til å bli det musserendehuset som var representert sist Barack Obama besøkte Buckingham Palace. Så ekte rojale bobler.

peeled foil.jpg [570.42 KB]

Denne kvelden får vi både smake perler som er tilgjengelig på markedet, men også noen særdeles eksklusive dråper. I tillegg til deres rene blanc de noir og spenstige blanc de blancs, tar Brandon med seg en roséutgave. Kronen på smakingen er en Bloomsbury fra 2001. En virkelig unik mulighet til å få se hvor godt de britiske boblene kan lagre.

 Brandon 2.jpg [5.51 MB]

Brandon Barnham har jobbet for Ridgeview i en årrekke og er den personen som desidert kjenner vineriet best av alle utenom Roberts-familien som plantet de første druene. Som den karismatiske og kunnskapsrike briten han er, vil han vise oss spekteret dette huset har å by på.

Dette er en smaking du ikke vil være foruten.


Deltakelse på denne smakingen gir opptil 40 % rabatt på videre musserendesmakinger

Les mer om tilbudet her

Vinliste Ridgeview November.jpg [48.15 KB]

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende
Dagens rett

Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende

Den sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff
+

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff

Vi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Terroirtrykket øker i Rioja med enkeltvinmarksviner
+

Terroirtrykket øker i Rioja med enkeltvinmarksviner

Vinene fra Artuke og Artadi er god dokumentasjon på det enorme potensialet Rioja har for å lage viner med karakter fra voksestedet. Enkeltvinmarksviner er kommet for å bli – men det er fortsatt mye å gå på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne superenkle, men også smaksrike suppa har reddet appetitten i generasjoner
Dagens rett

Denne superenkle, men også smaksrike suppa har reddet appetitten i generasjoner

Den er så tradisjonsrik at ingen vet når den første gang ble laget, men at den har vært et viktig element i Middelhavskosten i hundrevis av år er hevet over enhver tvil.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende
Dagens rett

Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende

Den sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff
+

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff

Vi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå sendes burgundvin over havet på seilskip

Albert Bichot er første produsent til å sende et lass med vin over Atlanteren med det første moderne seilfraktskipet for denne type gods.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

To gull til Bringebærlandet og Aga - og Soli ble Norges beste eplemost for tredje gang

I konkurransen Norges beste drikke, ble fruktvinprodusenten i Ås og sidermakeren fra Hardanger de som fikk flest toppskår.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Terroirtrykket øker i Rioja med enkeltvinmarksviner
+

Terroirtrykket øker i Rioja med enkeltvinmarksviner

Vinene fra Artuke og Artadi er god dokumentasjon på det enorme potensialet Rioja har for å lage viner med karakter fra voksestedet. Enkeltvinmarksviner er kommet for å bli – men det er fortsatt mye å gå på.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her