Matkurs og vinkurs

Vinsmaking Oslo 08. November

Bli kjent med dette fantastiske britiske musserendehuset og deres rojale bobler

Bli kjent med dette fantastiske britiske musserendehuset og deres rojale bobler

En kveld der Ridgeview vil vise deg sitt spekter av britisk musserende viner og hvorfor de er på vei til å bli like berømt som Champagne
01 September 2021 - 08:00

Det er ingen tvil om at britisk musserende har kommet for å bli med sin høye kvalitet. En av stjernene som skinner høyest på himmelen er Ridgeview, og vi er så heldige å få Brandon Barnham med oss for å fortelle historien og veilede oss gjennom denne smakingen.

Ridgeview.jpg [1.79 MB]Et jordsmonn som er meget likt Champagne og en global klimaendring som gjør at druene i vårt naboland i vest faktisk blir stabilt modne, sørger for kvaliteten. Når du legger en skare entusiastiske vinmakere som er andregenerasjon etter at foreldrene var drømmere og beplantet druestokker på 80-tallet inn i miksen, så har du en oppskrift på skarpe og kvalitetssterke viner.

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Se rabatten lenger ned på siden.

Ridgeview er i dag et av de ledende husene for revolusjonen innen britisk musserende vin. De har laget vin siden 1995 og er i dag i sin andre generasjon vinmakere. De ble rangert som den 36. beste vingården under kåringen verdens 50 beste vingårder i 2019, og ble også utvalgt til å bli det musserendehuset som var representert sist Barack Obama besøkte Buckingham Palace. Så ekte rojale bobler.

peeled foil.jpg [570.42 KB]

Denne kvelden får vi både smake perler som er tilgjengelig på markedet, men også noen særdeles eksklusive dråper. I tillegg til deres rene blanc de noir og spenstige blanc de blancs, tar Brandon med seg en roséutgave. Kronen på smakingen er en Bloomsbury fra 2001. En virkelig unik mulighet til å få se hvor godt de britiske boblene kan lagre.

 Brandon 2.jpg [5.51 MB]

Brandon Barnham har jobbet for Ridgeview i en årrekke og er den personen som desidert kjenner vineriet best av alle utenom Roberts-familien som plantet de første druene. Som den karismatiske og kunnskapsrike briten han er, vil han vise oss spekteret dette huset har å by på.

Dette er en smaking du ikke vil være foruten.


Deltakelse på denne smakingen gir opptil 40 % rabatt på videre musserendesmakinger

Les mer om tilbudet her

Vinliste Ridgeview November.jpg [48.15 KB]

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett
Dagens rett

Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett

Sild smaker perfekt i det lyse halvåret som september også regnes til. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne
Dagens rett

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne

For årets lammekjøtt begynner å dukke opp i kjøttdiskene og gresk stemning rundt bordet er det vi trenger nå som høsten banker på døra.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære
Ukens drink

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære

Det er en smak som passer perfekt nå som høsten ugjenkallelig er på vei.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett
Dagens rett

Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett

Sild smaker perfekt i det lyse halvåret som september også regnes til. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne
Dagens rett

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne

For årets lammekjøtt begynner å dukke opp i kjøttdiskene og gresk stemning rundt bordet er det vi trenger nå som høsten banker på døra.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slike kyllinglår har du ikke smakt maken til
Dagens rett

Slike kyllinglår har du ikke smakt maken til

Saftig kylling på en smaksrik salat er som skapt for å skape god stemning rundt bordet. Prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære
Ukens drink

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære

Det er en smak som passer perfekt nå som høsten ugjenkallelig er på vei.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her