Velkommen til Apéritifs butikk

Apéritifs butikk, spesielt innredet for deg som er glad i god mat og drikke og som jakter på de beste produktene innen kjøkkenutstyr, som panner og gryter, samt oljer og eddiker av spesielle kvaliteter i hyllene. I tillegg finner du høykvalitetsglass
Redaksjonen
06 September 2000 - 03:13

Apéritifs butikk er et samarbeide mellom Handberg Engros AS, Jon Schøning og Apéritif. Nedenfor kan du lese om produktgruppene og hvilken filosofi vi har. Du oppdager fort at kvalitet er satt i høysetet.

Kjøkkenutstyr

Våre leverandører har spesialisert seg på produkter som er det ypperste av sitt slag, både når det gjelder produksjons- og sluttkvalitet. Dette sikrer deg som kunde varer med lang levetid som er enkle i bruk. Selv om våre produkter i første omgang kan synes dyre, er dette produkter som er ment å skulle vare, og som derfor ikke behøver å byttes ut med det aller første.

De fleste av våre produkter er ment som en hjelp i vanlig daglig bruk, enten det gjelder Gastrolux Titan 2001-panner og gryter, Zwilling kniver, eller stavmixere fra Bamix. Andre produkter er kanskje noe mer spesielle, men vi har lagt vekt på funksjonalitet og design i vår utvelgelse av våre leverandører. En kresenhet vi mener kommer våre kunder til gode.

Gourmetartikler
Her vil du møte resultatet av flere års leting på

internasjonale matmesser og privatbesøk i Spania, Italia og Frankrike. Vi har besøkt en rekke små familiebedrifter som fortsatt setter sin ære i å produsere rene gourmetiske produkter basert på til dels økologiske råvarer.

Vårt Internett sortiment er basert på de mest etterspurte produktene, produkter som tusenvis av kunder har kjøpt og går god for. Her finner du olivenoljer og eddiker du knapt trodde var mulig. Trøffeloljer, trøffelhonning, grønne og sorte olivenpureér, pesto og sugo, ekte risottoris og mye mer.

Vi er opptatt av at du som kunde skal kunne handle trygt og sikkert, og derfor er produktene vi presenterer her testet ut av profesjonelle kjøkkensjefer.

Trenger du nye kvalitetsglass anbefaler vi den rikholdige serien av krystallglass fra Schott-Zwiesel. Pepperkverner fra Peugeot kan du også skaffe her, sammen med alle de små redskap du ser internasjonale kokker benytter seg av.

Lyst på å ta en titt i hyllene?

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her