Velkommen til Apéritifs butikk

Apéritifs butikk, spesielt innredet for deg som er glad i god mat og drikke og som jakter på de beste produktene innen kjøkkenutstyr, som panner og gryter, samt oljer og eddiker av spesielle kvaliteter i hyllene. I tillegg finner du høykvalitetsglass
Redaksjonen
06 September 2000 - 03:13

Apéritifs butikk er et samarbeide mellom Handberg Engros AS, Jon Schøning og Apéritif. Nedenfor kan du lese om produktgruppene og hvilken filosofi vi har. Du oppdager fort at kvalitet er satt i høysetet.

Kjøkkenutstyr

Våre leverandører har spesialisert seg på produkter som er det ypperste av sitt slag, både når det gjelder produksjons- og sluttkvalitet. Dette sikrer deg som kunde varer med lang levetid som er enkle i bruk. Selv om våre produkter i første omgang kan synes dyre, er dette produkter som er ment å skulle vare, og som derfor ikke behøver å byttes ut med det aller første.

De fleste av våre produkter er ment som en hjelp i vanlig daglig bruk, enten det gjelder Gastrolux Titan 2001-panner og gryter, Zwilling kniver, eller stavmixere fra Bamix. Andre produkter er kanskje noe mer spesielle, men vi har lagt vekt på funksjonalitet og design i vår utvelgelse av våre leverandører. En kresenhet vi mener kommer våre kunder til gode.

Gourmetartikler
Her vil du møte resultatet av flere års leting på

internasjonale matmesser og privatbesøk i Spania, Italia og Frankrike. Vi har besøkt en rekke små familiebedrifter som fortsatt setter sin ære i å produsere rene gourmetiske produkter basert på til dels økologiske råvarer.

Vårt Internett sortiment er basert på de mest etterspurte produktene, produkter som tusenvis av kunder har kjøpt og går god for. Her finner du olivenoljer og eddiker du knapt trodde var mulig. Trøffeloljer, trøffelhonning, grønne og sorte olivenpureér, pesto og sugo, ekte risottoris og mye mer.

Vi er opptatt av at du som kunde skal kunne handle trygt og sikkert, og derfor er produktene vi presenterer her testet ut av profesjonelle kjøkkensjefer.

Trenger du nye kvalitetsglass anbefaler vi den rikholdige serien av krystallglass fra Schott-Zwiesel. Pepperkverner fra Peugeot kan du også skaffe her, sammen med alle de små redskap du ser internasjonale kokker benytter seg av.

Lyst på å ta en titt i hyllene?

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener
Ukens drink

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener

Caipirinha er Brasils nasjonaldrink - og derfor velegnet for sommersesongen. Med norske jordbær blir smaken sublim.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her