Verdens mest berømte cognac står bak filmen du aldri får se

Verdens mest berømte cognac står bak filmen du aldri får se

Filmen «100 Years» lanseres først i 2115. Se traileren her.

Det er tiden det tar å lage luksuscognacen Louis XIII, og at de som er involvert aldri får mulighet til å smake den, som er inspirasjonen til filmen - som altså bare våre etterkommere får glede av. Filmen som heter «100 Years, The Movie You Will Never See» har John Malkovich i hovedrollen og er regissert av Robert Rodriguez, mannen bak kultfilmer som Sin City og Once Upon a Time in Mexico og publikumssuksessen Spy Kids som kom i til sammen fire versjoner.

Det er Rodriguez’ bilde av kloden ett hundre år fra nå som er tema for filmen. Og for å være sikker på at ingen får mulighet til å se dem før i 2115, er filmen plassert i en hi tech-safe som kun lar seg åpne om 100 år. Den skal på en verdensturne før den ender opp i «paradis» - altså der hvor Louis XIII lages i Cognac. Ett tusen gjester fra hele verden har fått invitasjon til premieren, som de kan gi til sin etterkommere. Premieredatoen er 18. november 2015 og visningsstedet er Domaine du Grollet i Cognac. Denne eiendommen midt i hjertet av Cognac har holdt seg i noen hundre år allerede, og klarer nok 100 til, det er kanskje bakgrunnen for valget.

Les mer om denne cognacen som for tiden er den tredje dyreste i verden

Filmen er imidlertid ikke helt hemmelig for en trailer er tilgjengelig. Den kan du se her.

Forsiden akkurat nå

Cocktails med noe attåt og karaoke for lukkede dører. Det er oppskriften for Bergens hotteste bar akkurat nå

Bak store persienner, en låst dør med en ringeklokke, i en av byens trange gater, finner du Bergens nyeste tilskudd i barverdenen. Lukket Selskap heter baren, og nå er målet for barsjef Odd Fjeldsgaard Rasmussen og eierne i Bargruppen å gjøre byen mer internasjonal. Les hele saken

Til toppen