Vesterdal Larsen til Madrid Fusion

Vesterdal Larsen til Madrid Fusion

Espen Vesterdal Larsen skal lage mat på Spanias største matmesse.

Som første nordmann er Espen Vesterdal Larsen invitert til Madrid Fusion, Spanias største matmesse. Vesterdal Larsen, som er tilknyttet Kulinarisk Akademi, skal gjøre to ”live cooking”-demonstrasjoner, hvorav den ene på norsk laks. I tillegg skal 38-åringen delta sammen med en rekke kjente dessertkokker og bakere på messens nye arena, Dulcefusion. Det skriver Kulinarisk Akademi i en pressemelding.

Madrid Fusion arrangeres mellom 24. og 26. januar, og går i år av stabelen for 10. gang. Messen er det viktigste arrangementet innen gastronomi i Spania. Ferran Adrià og Heston Blumenthal har tidligere deltatt på messen, og hvert år lages det i etterkant av messen en bok med bidrag fra alle kokkene.

I tillegg til deltakelsen på Madrid Fusion, skal Vesterdal Larsen delta i ett eller to TV-programmer samt gjøre en gjesteopptreden på en av Madrids restauranter, melder Kulinarisk Akademi.

Espen Vesterdal Larsen er tidligere verdensmester i kokkekunst med Kokkelandslaget. Han er også norgesmester i konditorkunst.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen