Vil blåse liv i tapsprosjekt på bryggekanten

Vil blåse liv i tapsprosjekt på bryggekanten

Entreprenør søker drivere til hotell i i Båly Panorama i Lindesnes.
24 Januar 2013 - 15:23

Entreprenøren Kruse Smith satser på hotelldrift for å blåse nytt liv i tapsprosjektet Båly på bryggekanten i Lindesnes.

Kruse Smith bygde Båly Panorama for den Stavangerbaserte Lundegruppen. Etter Lunde-konkursen i 2011 overtok Kruse Smith det forgjeldede selskapet.

I februar i fjor ble hotelldriften solgt til Stavanger-aktøren Havbris Holding AS som imidlertid måtte kaste kortene rett etter nyttår slik at hotellet til 200 millioner kroner har stått helt tomt siden.

Nå har Kruse Smith overfor konkursboet i driftsselskapet sikret seg restene etter konkurshotellet på Båly i form av inventar, løsøre og varelager. Nå er selskapet på jakt etter nye drivere som kan åpne hotell, restaurant og spa i sommer.

– Vi kan tenke oss helårsdrift, eller at du kan kjøre full rulle i høysesongen. Så kan du i tillegg ha julebord og noen lukkede arrangementer, sier rådgiveren til Kruse Smith, Peter J. Moe til Fædrelandsvennen. Han sier at det i prosjektet er «viktig å ha beina på jorden, være klar over lokaliseringen og finne en drift som vil være forsvarlig».

Det er totalt 77 leiligheter i Båly Panorama. Eierne av disse har tapt mange penger i utleieinntekter på grunn av hotellkonkursen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her