Vil blåse liv i tapsprosjekt på bryggekanten

Vil blåse liv i tapsprosjekt på bryggekanten

Entreprenør søker drivere til hotell i i Båly Panorama i Lindesnes.

Entreprenøren Kruse Smith satser på hotelldrift for å blåse nytt liv i tapsprosjektet Båly på bryggekanten i Lindesnes.

Kruse Smith bygde Båly Panorama for den Stavangerbaserte Lundegruppen. Etter Lunde-konkursen i 2011 overtok Kruse Smith det forgjeldede selskapet.

I februar i fjor ble hotelldriften solgt til Stavanger-aktøren Havbris Holding AS som imidlertid måtte kaste kortene rett etter nyttår slik at hotellet til 200 millioner kroner har stått helt tomt siden.

Nå har Kruse Smith overfor konkursboet i driftsselskapet sikret seg restene etter konkurshotellet på Båly i form av inventar, løsøre og varelager. Nå er selskapet på jakt etter nye drivere som kan åpne hotell, restaurant og spa i sommer.

– Vi kan tenke oss helårsdrift, eller at du kan kjøre full rulle i høysesongen. Så kan du i tillegg ha julebord og noen lukkede arrangementer, sier rådgiveren til Kruse Smith, Peter J. Moe til Fædrelandsvennen. Han sier at det i prosjektet er «viktig å ha beina på jorden, være klar over lokaliseringen og finne en drift som vil være forsvarlig».

Det er totalt 77 leiligheter i Båly Panorama. Eierne av disse har tapt mange penger i utleieinntekter på grunn av hotellkonkursen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen