Vil du bli Wine Woman 2007?

Er du kvinne og jobber i vinbransjen? Da kan du vinne en tur til Paris.

Det er Wine Women Awards som gir deg muligheten til å vinne en tur til Frankrike. Konkurransen er internasjonal og har som intensjon å styrke kvinners posisjon i vinbransjen.
 
Åpen for allle
Det er en kategori for amatører og en for profesjonelle, og konkurransen er åpen for alle som er genuint opptatt av vin.

De som skal delta i konkurransen kan for eksempel være utdannede vinkelnere, andre folk fra restaurantbransjen, eventkoordinatorer, ønologer, produsenter og amatører.
 
Vinnerne vil bli kåret til Wine Woman 2007 og vinne en pris på 4 000 euro.

Konkurransen arrangeres på Hotel Bristol i Paris 14. juni. Juryen består av profesjonelle folk fra vinbransjen. Fem finalister fra hver klasse blir invitert til Paris for å delta i konkurransen. Alle kostnader blir dekket.
 
Nettverk
Wine Women Awards skaper et internasjonalt nettverk av kvinner som jobber i vinbransjen ved å bringe dem sammen til denne viktige begivenheten. Konkurransen oppmuntrer og hjelper kvinner til å spille en viktigere rolle i vinens verden. 

Juryen søker etter kvinner som har kunnskap om vin og behersker kunsten å snakke vin. De må også ha personlighet og internasjonale visjoner for vinbransjen. 

Registreringen kan bare gjøres på Internett og det koster ingenting å registere seg. Alt du må gjøre er å fylle inn noen opplysninger om deg selv, svare på noen spørsmål og kort fortelle hva slags motivasjon du har for å melde deg på. De ti finalistene blir deretter uttatt på forhånd.

Søknadsfristen er 20. april.
 
For mer informasjon, se deres hjemmesider som du finner her: http://www.winewomenawards.com/

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen