Vil du bli Wine Woman 2007?

Er du kvinne og jobber i vinbransjen? Da kan du vinne en tur til Paris.

Det er Wine Women Awards som gir deg muligheten til å vinne en tur til Frankrike. Konkurransen er internasjonal og har som intensjon å styrke kvinners posisjon i vinbransjen.
 
Åpen for allle
Det er en kategori for amatører og en for profesjonelle, og konkurransen er åpen for alle som er genuint opptatt av vin.

De som skal delta i konkurransen kan for eksempel være utdannede vinkelnere, andre folk fra restaurantbransjen, eventkoordinatorer, ønologer, produsenter og amatører.
 
Vinnerne vil bli kåret til Wine Woman 2007 og vinne en pris på 4 000 euro.

Konkurransen arrangeres på Hotel Bristol i Paris 14. juni. Juryen består av profesjonelle folk fra vinbransjen. Fem finalister fra hver klasse blir invitert til Paris for å delta i konkurransen. Alle kostnader blir dekket.
 
Nettverk
Wine Women Awards skaper et internasjonalt nettverk av kvinner som jobber i vinbransjen ved å bringe dem sammen til denne viktige begivenheten. Konkurransen oppmuntrer og hjelper kvinner til å spille en viktigere rolle i vinens verden. 

Juryen søker etter kvinner som har kunnskap om vin og behersker kunsten å snakke vin. De må også ha personlighet og internasjonale visjoner for vinbransjen. 

Registreringen kan bare gjøres på Internett og det koster ingenting å registere seg. Alt du må gjøre er å fylle inn noen opplysninger om deg selv, svare på noen spørsmål og kort fortelle hva slags motivasjon du har for å melde deg på. De ti finalistene blir deretter uttatt på forhånd.

Søknadsfristen er 20. april.
 
For mer informasjon, se deres hjemmesider som du finner her: http://www.winewomenawards.com/

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen