Vil ha miljøvennlige hoteller

Kravstore kunder stiller stadig større krav til hotellenes miljøprofil.

- Vi ser at interessen for miljø i hotellnæringen øker sterkt. Det har vært en boom det siste halve året, sier Marte K. Thommesen i Stiftelsen Miljømerking.
 
Store kunder
- Når store kunder, både offentlige og private, sier at deres ansatte kun skal bo på miljøtilpassede hoteller, har det en stor effekt, sier hun.
 
Kommet langt
- Vi har heldigvis kommet så langt i miljødebatten her til lands at folk spør hva den enkelte av oss kan gjøre. Nå trenger ikke våre miljøbevisste gjester ha alle svarene på hva det betyr å sove i sengetøy uten skadelige kjemikalier og hva det betyr for miljøet at det står lokal mat på menyen. Svanen på døren samler svarene på disse og andre spørsmål, sier miljøsjef Lise Sunsby i Rica-kjeden.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen