Vin & Sprit skal bli størst i Norge

Svenske Vin&Sprit bygger nå det selskapet selv kaller det største vinimportselskapet i Norden der både svenske, danske og finske importører allerede er på plass. Arbeidet med å forsterke den norske virksomheten pågår for fullt og vil bli presentert om kort tid, sier informasjonsdirektør Margareta Nyström til Apéritif.

Og det er omtrent alt hun er villig til å si. Derimot viser hun til pressemeldingen som er sendt ut, men den inneholder heller ikke flere opplysninger om hva som skjer i Norge. Vi skal bli store, du kan godt si størst, sier Nyström.
 
- Skal dere etablere ett nytt selskap her i landet eller skal det satses på de dere allerede har kontakt med som Norex?
 
- Vi vil i løpet av kort tid ha alt klart og da vil du få alle opplysninger, sier hun.
 
Strukturen på Nordic Wines er for det meste klar. Integrasjonen mellom Oy Nordic Wine Gruop AB finske Scanfrenz AB og Kjaer & Sommerfeldt AB, danske Vingården samt svenske Göte Andersson & Co er kommet langt. I Sverige er datterselskapet Göte Andersson & Co, Provinum, Tedeum VIN samt V&S enheter, agenturer og egne varemerker etter årsskiftet samlet i selskapet med arbeidsnavnet V&S Nordic Wines Sweden.
 
Den nye enheten blir klart størst i Sverige og V&S vil satse sterkt på å skape en markedsorientert organisasjon for vin og importert brennevin. Blant annet skal det skapes såkalte brand manager-team for å styrke markedsarbeidet ytterligere.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen