Vinmaker drepte tyv med forgiftet vin

Vinmaker drepte tyv med forgiftet vin

Siktet for drap etter å ha tilsatt frostvæske for å lære tyven en lekse.

Det er Agence France Presse som har plukket opp den oppsiktvekkende saken fra Ungarn, hvor en vinprodusent fra Vacszentlaszlo er tiltalt for å ha drept en person med vin tilsatt frostvæske.

Vinprodusenten skal gjennom lang tid ha vært utsatt for tyverier fra eiendommen. Han bestemte seg derfor for å lære gjerningsmannen, eller  -mennene, en lekse, melder nyhetsbyrået.

24. oktober ble en rekke av de forgiftede flaskene stjålet, og noen få dager senere ble en 30-åring innlagt på sykehus. Mannen viste tegn til forgiftning og døde 1. november. I tillegg er fem personer er innlagt på sykehus med forgiftningsskader.

Den eksakte årsaken til 30-åringens død er er ennå ikke fastslått, men ifølge Agence France Presse etterforsker politiet dødsfallet som drap.

Forsiden akkurat nå

Cocktails med noe attåt og karaoke for lukkede dører. Det er oppskriften for Bergens hotteste bar akkurat nå

Bak store persienner, en låst dør med en ringeklokke, i en av byens trange gater, finner du Bergens nyeste tilskudd i barverdenen. Lukket Selskap heter baren, og nå er målet for barsjef Odd Fjeldsgaard Rasmussen og eierne i Bargruppen å gjøre byen mer internasjonal. Les hele saken

Til toppen