Vinn deg til Paris

FIXME: not implemented embed type for object type : <embed> Hva med en vårlig spasertur nedover Champs Elysées - helt gratis? Opp i Eiffeltårnet, kanskje også kjøre karusell? Svar på fire kjappe spørsmål, og du er med i trekningen om en forsommerlig tur til Paris verdt 5 000 kroner.

Med fire spørsmål relatert til vår artikkel om Pommery champagne, skulle det være raskt og greit å sikre seg en plass blant likesinnede som på lik linje med deg selv ønsker å sette kursen ned mot kanskje Europas opplevelsesby nummer én. Sjansen for å gå av med seieren er langt større enn i Lotto, og i tillegg er det jo gratis!

Spørsmålene finner du her . Svarene dine må vi ha innen 7. mai 2001.

Klikk deg inn på artikkelen som gir deg svarene , kryss av for de korrekte alternativer, og voila! - Paris er ett steg nærmere. Link til svarskjemaet finner du også nederst i artikkelen. Lykke til!

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Event Vinkurs 15. juni i Oslo

Kom sommeren i møte: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Sommersesongen 2020 blir den beste noensinne etter denne kvelden.  Apéritifs redaktør og vinanmelder Aase E. Jacobsen er din guide gjennom vinene som gjør sommeren ekstra lys, forfriskende og hyggelig. Les hele saken

Til toppen