Vinn fantastisk tur for to til Sydney-OL

Kan du tenke deg en tur til Australia under OL i Sydney og være tilstede under noen av de mest populære øvelsene sammen med en av de du setter mest pris på? Bli med på vår morsomme konkurranse og svar på seks spørsmål. Kanskje er det deg og dine venn som ganske snart får beskjed om å pakke kofferten.

OL i Sydney er ikke lenger unna enn riktig svar på seks spørsmål. Eller sagt på en annen måte, svarer du riktig på våre spørsmål, kan det hende at du og din eventuelle ledsager skal besøke kontinentet Down Under og en av verdens største vinprodusenter, nemlig Lindeman. Det kombinert med å være tilskuer på noen av de mest populære OL-øvelsene må bli en av tiårets store opplevelser.

Noen av spørsmålene handler om sport, andre om vin og om dertil hørende. Kan du klare dem? Selvfølgelig. Det er ikke snakk om å være geni, men mest om å vite hvor du skal lete etter de riktige svarene. På Apéritifs sider vil du finne en del av dem hvis du leter godt. Noen må du kanskje lete etter helt andre steder. Du kan satse på ren tipping, men det øker neppe sjansene dine for å bli den som setter kursen for den andre siden av kloden etter ferien.

Som en liten oppvarmingsrunde kan eksempelvis finne ut når OL sist ble arrangert i Australia. Alternativene er:
1. 1993 Perth
2. 1956 Melbourne
3. 1972 Brisbane

Dernest kan du eksempelvis svare på:
Hva heter den mest suksessrike vinen fra Australia som gjennom tidene er blitt kåret til beste kjøp hele 10 ganger i Wine Spectator.

1. Lindemans Cawarra
2. Bin 65
3. Bin 45

Nå kjenner du nivået i konkurransen og er klar for å ta fatt på spørsmålene.
Her finner du spørsmålene og vil du lete etter en del av svarene, kan kikke her .
Uansett ønsker vi deg lykke til. Og velkommen til Sydney.
SOL i samarbeid med Apéritif
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen