Vinn videreutdanning i New York

Kandidater til prisene Årets Unge Hotelier 2007 og Årets Unge Leder i Reiselivsbransjen 2007 kan vinne to ukers videreutdannelsesprogram i New York.
Redaksjonen
13 Juni 2007 - 02:00

Prisene er stiftet av Cornell Hotel Society i Norge (CHS), HSMAI, og bransjebladet Hotell, Restaurant & Reiseliv sammen med aktører i hotell-, restaurant- og reiselivsnæringen. 
 
Det er femte året prisene deles ut og overrekkelsen vil foregå på Clarion Hotel Royal Christiania torsdag 13.september etter HSMAI Reiselivsdagen.
 
Flott premie
Premien er et to ukers videreutdannelsesprogram ved Cornell University - School of Hotel Administration i New York, inkludert reise og opphold. Bedrifter med tilknytning til blant annet hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen bidrar til å finansiere prisene.
 
Maks 33
Den som nomineres må være bosatt i Norge og være 33 år eller yngre per 31.12.07. Vedkommende må også ha en lederstilling i en reiselivsbedrift i Norge og personen kan ikke ha fått prisen tidligere.
 
Jobber du for eksempel på hotell, i en hotellkjede eller på restaurant kan du sende inn forslag på deg selv, kollegaer eller andre kandidater.
 
Dette må du sende inn
For at juryen skal få et mest mulig likt vurderingsgrunnlag må følgende opplysninger sendes inn:
 
Navn, adresseinfo, e-post, stilling, arbeidssted, resymé og begrunnelse og bilde.
 
Du kan sende forslag mail til postbox@hsmai.no, eller i vanlig post til til HSMAI, Oscarsgate 81, 0256 Oslo. Konvolutten merkes "Årets Unge".

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her