Vintoget går på Aker Brygge og Tjuvholmen 12. og 13. september

Vintoget går på Aker Brygge og Tjuvholmen 12. og 13. september

Bli med på vårt VinTog hvor «togkonduktøren» guider deg rundt gående til fire serveringssteder. Her får du smake én vin på hvert sted mens stasjonsmesteren gir informasjon om det du smaker.
Redaksjonen
01 September 2014 - 06:00

Det er sjelden du får muligheten til en slik «togreise» med servering underveis. Til og med på hver stasjon og med kyndig veiledning langs sporet. Du kan bare nyte vinene og studere utsikten gjennom restaurantvinduet.

Prisen for hele turen er også mer enn overkommelig. Du betaler knapt det ett glass vin koster på en god restaurant. Og det er nettopp slike restauranter togturen går til.

Det er satt opp rikelig med avganger begge dager.

Oppmøte: Lekter’n på Aker Brygge 15 minutter før valgt tidspunkt.

Avganger:
Fredag 12.9: kl. 16:00, 16:30, 17:00, 17:30 og 18:00.
Lørdag 13.9 kl. 15:00, 15:30, 16:00, 16:30 og 17:00.

Max 12 personer pr avgang.

Pris: Kr 100,- inklusive smaksprøvene (4 glass à 6 cl).

Dette er restaurantstasjonene. Du skal gå av på fire av dem: The Edge, Mr. Bay, Olivia Tjuvholmen, Meatmarket, Bølgen & Moi, Louise, Latter, Olivia Aker Brygge og Onda.

Velg hvilket VinTog du vil være med på:

Vintog nr. 1

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 16.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 2

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 16.30.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 3

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 17.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 4

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 17.30.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 5

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 18.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 6

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 15.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 7

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 15.30.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 8

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 16.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 9

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 16.30.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 

Vintog nr. 10

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 17.00.

Sted: Lekter’n på Aker Brygge (møt opp 15 minutter før valgt tidspunkt).
Pris: kroner 100 pr. person.
Antall plasser: 12

 
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp, refunderes ikke kursavgiften.

Spørsmål? Send en mail.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her