Matkurs og vinkurs
Vilkår for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif AS

Vilkår for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif AS


30 April 2014 - 10:41

 

Vilkår for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif AS

Kjøp av produkter og tjenester fra Aperitif AS sine nettsider skjer via Netaxept. Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Netaxept garanterer for sikkerheten til dine data. Netaxept lagrer dine personlige opplysninger i en database beskyttet med brannmurer. Tredjepart vil ikke få tilgang til dine personopplysninger eller kredittkortnummer.

Netaxept benytter Secure Socket Layer (SSL) ved overføring av personlig informasjon. SSL lager en sikker (kryptert) forbindelse mellom din maskin og Netaxept. På denne måten kan informasjonen overføres trygt uten at uvedkommende kan lese den underveis.

Du må være over 18 år for å handle med kredittkort på Apéritif AS sine nettsider.

Korttyper:

Du kan benytte Visa, MasterCard eller Vipps for å kjøpe produkter og tjenester fra Apéritif AS.

Personopplysninger:

Opplysninger Apéritif AS trenger for å gjennomføre handelen blir lagret i vårt arkiv. Apéritif AS gir ikke ut opplysninger til tredjepart.

Ingen angrerett:

Apéritif AS følger reglene for angrerett slik de fremgår av angrerettloven. Forbrukerrådet har laget en artikkel om kundens rettigheter som du kan lese her .

Apéritif AS sin kursvirksomhet faller inn under §19 i Angrefristloven. Det betyr at det ikke er angrefrist på kurspåmeldinger, påmeldinger til middager eller ved kjøp av gavekort.

For våre kurs gjelder følgende bestemmelser:

Påmelding:

Du må være forhåndspåmeldt for å kunne delta på kurs. Påmeldingen skjer via våre nettsider. Påmeldingen er bindende.

Du vil motta en bekreftelse på din påmelding pr. e-post. Kursavgiften må være betalt til fulle for å bli tildelt plasser.

Apéritif forbeholder seg retten til å bortvise deltakere som ikke har betalt kursavgiften, men som likevel møter opp til arrangementet.

En eventuell tildeling av plass på arrangementsstedet, fordrer at deltakeren har forhåndspåmeldt seg og står på venteliste til arrangementet. Kursavgiften må betales til fulle før inngang til kurslokalet.

Onlinekurs

Du kjøper muligheten til å se kurset på valgt enhet, PC, iPad el mobil, når du ønsker og innen 4 dager etter at du har betalt deltakelsen. Du mottar en kode i bekreftelsen som må brukes når du logger deg på kurset. Kurset er beskyttet av lov om opphavsrett, og det er ikke lov å kopiere kode, dele den med andre, eller å kopiere kurset.

Det er ikke angrefrist på disse kursene. Det går heller ikke an å bytte kurs. 

Kjøp av gavekort:

Gavekort utstedt av Apéritif kan benyttes som betalingsmiddel ved kurspåmelding til alle typer kurs. Se nedenfor for kjøp av gavekort til spesifikke kurs.

Ved kurs der kursavgiften overstiger gavekortets verdi, må mottaker selv betale mellomlegget ved bestilling.

Gavekortet benyttes ved at gavekortmottaker melder seg på et av våre kurs i henhold til påmeldingsvilkårene.

Gyldigheten for gavekortene er ikke mulig å utvide. Gavekortets gyldighet utvides ei heller ved graviditet. Se varighet for gavekort her: https://www.aperitif.no/kurs/gavekort

Gavekortet kan ikke byttes i penger.

Spesielle forhold ved matkurs og middager:

Det tas forbehold om følgende ved våre kurs der mat serveres:

Kjøper er selv ansvarlig for å melde ifra om allergier, senest en uke før kursstart. Dette gjelder også om en kjøper gavekort eller kurs på vegne av andre.

Eventuelle matallergier må informeres om ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.

Apéritif og Apéritifs samarbeidspartnere kan ikke holdes ansvarlige for at man ikke kan tilby et alternativ ved allergi dersom dette ikke er opplyst om senest en uke før arrangementet.

- Det gis ingen refusjon av kursavgiften dersom man ikke kan tilby et alternativ ihht overforstående forbehold.

- Det gis ingen moderasjoner i kursavgiften dersom deltakere ikke kan nyte alkohol og dermed må ha et alkoholfritt alternativ.

Forbehold:

Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte for å kunne avholde et kurs.

Apéritif kan ikke holdes ansvarlig for eksterne hendelser eller hendelser påført av tredjepart, som f.eks. forsinkelse pga. værforhold, leveranser som ikke når frem i tide, sykdom hos kursholder etc..

Ved force majeure refunderes ikke påmeldingsavgiften.

 

 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her