MATKURS OG VINKURS: Vilkår for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif AS - Aperitif.no
Matkurs og vinkurs
Vilkår for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif AS

Vilkår for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif AS


30 April 2014 - 11:41

 

Vilkår for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif AS

Kjøp av produkter og tjenester fra Aperitif AS sine nettsider skjer via Netaxept. Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Netaxept garanterer for sikkerheten til dine data. Netaxept lagrer dine personlige opplysninger i en database beskyttet med brannmurer. Tredjepart vil ikke få tilgang til dine personopplysninger eller kredittkortnummer.

Netaxept benytter Secure Socket Layer (SSL) ved overføring av personlig informasjon. SSL lager en sikker (kryptert) forbindelse mellom din maskin og Netaxept. På denne måten kan informasjonen overføres trygt uten at uvedkommende kan lese den underveis.

Du må være over 18 år for å handle med kredittkort på Apéritif AS sine nettsider.

Korttyper:

Du kan benytte Visa, MasterCard eller Vipps for å kjøpe produkter og tjenester fra Apéritif AS.

Personopplysninger:

Opplysninger Apéritif AS trenger for å gjennomføre handelen blir lagret i vårt arkiv. Apéritif AS gir ikke ut opplysninger til tredjepart.

Ingen angrerett:

Apéritif AS følger reglene for angrerett slik de fremgår av angrerettloven. Forbrukerrådet har laget en artikkel om kundens rettigheter som du kan lese her .

Apéritif AS sin kursvirksomhet faller inn under §19 i Angrefristloven. Det betyr at det ikke er angrefrist på kurspåmeldinger, påmeldinger til middager eller ved kjøp av gavekort.

For våre kurs gjelder følgende bestemmelser:

Påmelding:

Du må være forhåndspåmeldt for å kunne delta på kurs. Påmeldingen skjer via våre nettsider. Påmeldingen er bindende.

Du vil motta en bekreftelse på din påmelding pr. e-post. Kursavgiften må være betalt til fulle for å bli tildelt plasser.

Apéritif forbeholder seg retten til å bortvise deltakere som ikke har betalt kursavgiften, men som likevel møter opp til arrangementet.

En eventuell tildeling av plass på arrangementsstedet, fordrer at deltakeren har forhåndspåmeldt seg og står på venteliste til arrangementet. Kursavgiften må betales til fulle før inngang til kurslokalet.

Onlinekurs

Du kjøper muligheten til å se kurset på valgt enhet, PC, iPad el mobil, når du ønsker og innen 4 dager etter at du har betalt deltakelsen. Du mottar en kode i bekreftelsen som må brukes når du logger deg på kurset. Kurset er beskyttet av lov om opphavsrett, og det er ikke lov å kopiere kode, dele den med andre, eller å kopiere kurset.

Det er ikke angrefrist på disse kursene. Det går heller ikke an å bytte kurs. 

Kjøp av gavekort:

Gavekort utstedt av Apéritif kan benyttes som betalingsmiddel ved kurspåmelding til alle typer kurs. Se nedenfor for kjøp av gavekort til spesifikke kurs.

Ved kurs der kursavgiften overstiger gavekortets verdi, må mottaker selv betale mellomlegget ved bestilling.

Gavekortet benyttes ved at gavekortmottaker melder seg på et av våre kurs i henhold til påmeldingsvilkårene.

Gyldigheten for gavekortene er ikke mulig å utvide. Gavekortets gyldighet utvides ei heller ved graviditet. Se varighet for gavekort her: https://www.aperitif.no/kurs/gavekort

Gavekortet kan ikke byttes i penger.

Spesielle forhold ved matkurs og middager:

Det tas forbehold om følgende ved våre kurs der mat serveres:

Kjøper er selv ansvarlig for å melde ifra om allergier, senest en uke før kursstart. Dette gjelder også om en kjøper gavekort eller kurs på vegne av andre.

Eventuelle matallergier må informeres om ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.

Apéritif og Apéritifs samarbeidspartnere kan ikke holdes ansvarlige for at man ikke kan tilby et alternativ ved allergi dersom dette ikke er opplyst om senest en uke før arrangementet.

- Det gis ingen refusjon av kursavgiften dersom man ikke kan tilby et alternativ ihht overforstående forbehold.

- Det gis ingen moderasjoner i kursavgiften dersom deltakere ikke kan nyte alkohol og dermed må ha et alkoholfritt alternativ.

Forbehold:

Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte for å kunne avholde et kurs.

Apéritif kan ikke holdes ansvarlig for eksterne hendelser eller hendelser påført av tredjepart, som f.eks. forsinkelse pga. værforhold, leveranser som ikke når frem i tide, sykdom hos kursholder etc..

Ved force majeure refunderes ikke påmeldingsavgiften.

 

 
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når du servereR kyllingfileten som en kyllingsalat med avocado, jordbær og en frisk myntedressing, blir sommerstemningen stor
Dagens rett
Sommerlig kyllingsalat med avocado, jordbær og myntedressing

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du rullekake til overs, tar det bare et øyeblikk å lage denne kaken.
Ukens kake
Charlotte royale

Har du rullekake til overs, tar det bare et øyeblikk å lage denne kaken.

Det som tar lengst tid er å vente på at geleen stivner, så lettlaget er denne kaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Nå trenger du ikke velge mellom hvit eller grønn, for de passer fint å serveres sammen
Dagens rett
Dampet hvit og grønn asparges med hollandaisesaus

Nå trenger du ikke velge mellom hvit eller grønn, for de passer fint å serveres sammen

Det er i hvert fall tilhengerne av hvit og grønn asparges enige om, nemlig at hollandaise er det beste tilbehøret.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Dette kjøkkenet vil kineserne helst ha for seg selv - nå finnes det i Bergen

Når du ikke lenger får den maten du er vokst opp med, lager du den selv. Michelle Zhao tar dette ett skritt lenger med Banzha og introduserer bergensere (og andre nordmenn) for en helt ny smak av Kina.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når du servereR kyllingfileten som en kyllingsalat med avocado, jordbær og en frisk myntedressing, blir sommerstemningen stor
Dagens rett
Sommerlig kyllingsalat med avocado, jordbær og myntedressing

Forsiden akkurat nå - 2

Har du rullekake til overs, tar det bare et øyeblikk å lage denne kaken.
Ukens kake
Charlotte royale

Har du rullekake til overs, tar det bare et øyeblikk å lage denne kaken.

Det som tar lengst tid er å vente på at geleen stivner, så lettlaget er denne kaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Winemakers Dinner: Start sommeren med de nydeligste champagner til eksklusive råvarer
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 27. juni i Oslo

Winemakers Dinner: Start sommeren med de nydeligste champagner til eksklusive råvarer

Så Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik lager du waldorfsalat
Guide
3 oppskrifter på waldorfsalat

Slik lager du waldorfsalat

Det mest klassiske følget til nyttårskalkunen av alle er waldorfsalat. Her får du tre forskjellige oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Winemakers Dinner: Nydelige viner fra Provence til sommerlig meny på Nedre Foss Gård
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 23. mai i Oslo

Winemakers Dinner: Nydelige viner fra Provence til sommerlig meny på Nedre Foss Gård

Domaine de la Suffrene og Château de Roquefort drar i gang en vennskapelig duell om hvilke av deres sommerlige Provenceviner som passer best til kveldens delikate meny

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nå trenger du ikke velge mellom hvit eller grønn, for de passer fint å serveres sammen
Dagens rett
Dampet hvit og grønn asparges med hollandaisesaus

Nå trenger du ikke velge mellom hvit eller grønn, for de passer fint å serveres sammen

Det er i hvert fall tilhengerne av hvit og grønn asparges enige om, nemlig at hollandaise er det beste tilbehøret.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her