Matkurs og vinkurs

Winemakers Dinner 30. april i Oslo

Vær med på en fantastisk mat- og vinopplevelse: Toppviner fra Monterey, California kombinert med utsøkt mat fra Bon Lio

Vær med på en fantastisk mat- og vinopplevelse: Toppviner fra Monterey, California kombinert med utsøkt mat fra Bon Lio

Den anerkjente vinprodusenten, Joyce Wine, lar deg oppdage fem flotte viner i perfekt harmoni med en 5-retters meny fra nyåpnede Bon Lio.
13 Mars 2024 - 12:10

Den 30. april har du en unik mulighet til å møte eieren og vinmakeren på Joyce Wine selv, Russell Joyce, og samtidig nyte vinene til Bon Lios fantastiske meny, nå i nye superhyggelige lokaler.

Bon Lio har endelig gjenåpnet og ønsker deg velkommen til deres nye og flotte restaurant i Storgata 41. Bon Lio er den eneste restauranten i Norden som har fått den prestisjetunge utmerkelsen «Ambassadør for spansk gastronomi». Deres lidenskap for kreativitet på kjøkkenet og smakfull mat har også blitt anerkjent av Michelinguiden. Kjøkkensjef på Bon Lio, Cato Pedersen Wara, og hans team har funnet frem de beste råvarer og satt sammen en svært innbydende 5-retters meny som harmonerer perfekt til de spennende vinene til Joyce Wine.

Russell Joyce vokste opp i vinmarkene på familieeiendommen i Carmel Valley, Monterey, og fokuserer nå på å lage unike og transparente viner som er veldig gode eksempler på den naturlige energien som springer ut fra klimaet i området som tilhører Californias Central Coast. Joyce Wine er resultatet av familien Joyces interesse for mulighetene i Montereys mangfoldige terroir, hvor det unike klimaet gir viner med et friskt, rent og mineraldrevet uttrykk.

Det som startet som en hobby, har nå vokst til å bli en av Montereys flotteste produsenter, som lager viner med flere druesorter og i små mengder. California er nemlig mer enn chardonnay og pinot noir, så denne kvelden får du i tillegg smake viner laget av vindruene riesling, albariño og gamay. Slik får du et mye bredere inntrykk av hva California har å by på, ikke minst hvor utrolig godt disse vinene fungerer til maten som Bon Lios disker opp med denne kvelden.

Russell tar turen til Norge for å vise frem 5 av sine viner den 30. april. Foto: Joyce Wine

Mange av våre kurs er fulltegnet, så vær rask med å kapre deg billetter til denne enestående kvelden!

Russel Joyce.png [41.86 KB]

OBS: Hvis du har allergier er du nødt til å melde i fra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde i fra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort. Husk at du som abonnent får rabatt på dette kurset

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!

Den 08. september kan du få servert 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her