Winemakers dinner: Italiensk drømmeaften på Baltazar

Winemakers Dinner: 18. september i Oslo

(creativesunday2016)

Winemakers dinner: Italiensk drømmeaften på Baltazar

Unn deg selv en mat- og vinopplevelse på Baltazar du sent vil glemme. Antonio Michael Zaccheo fra Carpineto i Toscana har satt sine beste viner til en usedvanlig utsøkt middag fra det italienske kjøkken.

 

Carpineto ble grunnlagt av Giovanni Carlo Sacchet og Antonio Mario Zaccheo i 1967. De ønsket å produsere en kvalitetsvin fra Chianti Classico. Duoen opparbeidet seg raskt et internasjonalt rykte og vinene vant frem i internasjonale konkurranser med sine elegante viner. Og det er Antonio vi er så heldig å få besøk av denne kvelden. 

Du får en smak av hele Toscana
Vinhuset tar sitt navn fra det greske ordet "carpos" som betyr "frukt", og som også er hovedfokuset til produsenten, nemlig det og best mulig bevare druene og dens fruktige karakter. Carpineto er en av Toscanas topp produsenter, og har vingårder i noen av områdets prestisjefylte appellasjoner, og lager meget gode Super Toscanere. Deres Riserva flaskelagres fra 6 til måneder 12 måneder lenger enn det som er DOCG kravet. Innovasjon går hånd i hånd med øko vennlige produksjon og fornybar energi.

Med det beste Italia har å by på har Baltazar komponert en helt egen meny som følger seks viner fra Carpinetos portefølje. Uten å ta munnen for full, sier vi at du får en smakebit av hele Toscana gjennom denne middag

Gå ikke glipp av denne enestående mat -og vinopplevelsen! Ta med venner, kolleger, kjente og kjære på en eksklusiv og smakfull aften.

 
 

Kommende kurs

Til toppen