Winemakers Dinner: Smak en fabelaktig meny med det ypperste av viner fra Piemonte på hotte Mangelsgården

Winemakers Dinner 28. mars i Oslo

(Henrik J. HEnriksen)

Winemakers Dinner: Smak en fabelaktig meny med det ypperste av viner fra Piemonte på hotte Mangelsgården

Dette kommer til å bli en av de virkelig store smaksopplevelsene denne våren. Topp mat i møte med det beste av vin er hva vi kan love deg.

Maria Anselma

Giacomo Anselma  med Maria og Franco ved roret, står i dag for noen av Piemontes aller mest spennende viner, blant annet har de en parsell i gudbenådete vinmarken Vigna Rionda som lager noe av det fremste i Barolo. Og du får muligheten til å smake den og flere av de andre ettertraktete vinene fra dette sjarmerende paret. Det er bare Maria om tar turen til Oslo, men hun fyller rommet for begge med sitt vidd og personlighet. 

Se hva Aperitif mener om disse vinene

Mangelsgården som har hatt fulle hus siden åpningen like før jul i fjor, inviterer til storslagen helaften med en spesialkomponert en meny til disse deilige vinene. Her får du det beste fra Piemonte i harmoni med nordiske smaker.

Giacomo Anselma er en liten vingård med bare 2,5 hektar og produserer kun 50.000 flasker i året.  Vi snakker her om ekte piemontesisk nøysomhet og ikke minst arbeidsomhet. Familien driver i tillegg en veldig tradisjonell hotell-restaurant, Trattoria Italia, midt på torget i Serralunga. Den feiret 100 års sammenhengende drift i 2018, som også er grunnlaget for jubileumsvinen Barolo Felice 2012. Også denne får du oppleve denne kvelden. 

Vakre Mangelsgården

Vinene til Giacomo Anselma er svært lagringsdyktige. Kombinasjonen av tradisjonell framstilling, økologisk druedyrking, modning på bunnfallet i store fat og ingen filtrering, sørger for dette. Og samtidig for at Serralunga-karakteren kommer til sin rett. Vinene har alltid inegrerte tanniner og en nydelig balsamisk eleganse over seg. 

 

Kommende kurs

Til toppen