Winemakers Dinner: Smak sjeldne vintage champagner til en nydelig 6-retters middag

Winemakers Dinner: 11. oktober i Oslo

Winemakers Dinner: Smak sjeldne vintage champagner til en nydelig 6-retters middag

Det er liten grunn til å bli hjemme når et av de mest kjente champagnehusene tar med seg noen sjeldne skatter, som du kan få smake. Astral byr på en storslagen middag av den svært eksklusive sorten når de åpner dørene denne oktoberkvelden.

Vakre Astral på Lilleborg Torg inviterer til en helaften med 6 - retters middag som matcher hele 7 Lanson Champagne.  4 av disse vinene kommer fra Lanson`s Vintage Collection, som er betegnelsen på eksepsjonelle årganger.

Champagnehuset ble etablert i 1760, og har hele tiden fokusert på å ekportere sine ekslusive viner verden over. Kongehus i både Storbritannia, Sverige og Spania har hatt dette som sin favoritt i årekker. Lanson er et av de få Champagnehusene som har lagret de beste årgangene. Hvert år blir et lite antall flasker fra 1976 årgangen og senere tilbudt til en liten gruppe entusiaster spredt over hele verden. Disse vinene er beundret og etterspurt internasjonalt - denne kvelden kan disse oppleves på Astral. 

Gå ikke glipp av denne enestående mat- og vinopplevelsen, ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull aften! Bla videre ned for å se kveldens meny.

Kjøkkensjef Steffen Hansen har satt sammen en eksklusiv meny for anledningen

 

Kommende kurs

Til toppen