WinemakersDinner: Toppviner fra Mosel til deilige peruvianske smaker

Winemakers Dinner 11. januar i Oslo

(Antonio Cano Garcia)

WinemakersDinner: Toppviner fra Mosel til deilige peruvianske smaker

Ingenting er som å starte nyåret med forfriskende smaker fra Peru til elegante viner fra Mosel. Unn deg selv eller en du er glad i en helaftens på Aymara, med deilig mat og drikke. Vi ser ikke bort i fra at dette er årets beste julegave.

 

Fordi om det er Januar betyr ikke det at man skal kunne kose deg, og derfor åpner Aymara dørene til en herlig helaftens i sin restaurant. De har komponert en 4-retters middag med det beste Peru har å by på. Her blir det alt fra de lekreste fiske-retter i den meget populære stilen ceviche til en svineribbe som har godgjort seg i sous-videen intet mindre en 12 timer.

Her kan du lese mer on Nik Weis

I tillegg får vi besøk av Nik Weis, mannen som lager noen av Mosels hotteste viner. Han er kjent for å meste den perfekte balanse mellom syre og sødme. Denne kvelden får du mulighten til å smake Weises slanke, men raffinerte 2016 årgangen. Kvelden blir også krydret med litt deilig pinot noir, samt en deilig auslese. Det blir premiere på fler av disse vinene denne på vinmonopolet samme dagen.

undefined

Gå ikke glipp av denne gylne muligheten til å få smake masse flotte viner, og ikke minst god mat. Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!

 

Kommende kurs

Til toppen