World Beer Expo i mai 2003

Mer enn 250 nasjonale og internasjonale bryggere, distributører, importører og grossister er forventet å besøke verdens første World Beer Expo som finner sted i Malaga, Spania, 22.-31. mai neste år.

I tillegg kommer finansanalytikere, fondsforvaltere og internasjonal media. Over to millioner øl-entusiaster er også ventet til konsumentdelen av utstillingen - Planet Beer - i det som tyder på å bli et av de største arrangementene i 2003.

World Beer Expo Holdings, the Costa del Sol Tourist Board og byen Malaga står bak arrangementet. Det forventes å bli det største globale bryggerindustriarrangementet noensinne sett. Her bringes alle sektorene som utgjør den internasjonale bryggerindustrien sammen. World Beer Expo Holdings har allerede sikret mer enn 15m Euro i sponsing, og diskusjoner er i gang med ledende bryggere fra alle verdenshjørner.

World Beer-utstillingen vil bestå av tre hovedelementer:
w The Brewing Industry Symposium - det strategiske elementet av utstillingen. Symposiet er rettet mot ledere fra bryggerindustrien, store distributører og detaljhandlere, analytikere og statsregulerende instanser, som skal diskutere temaer i industrien og hva fremtiden vil bringe
w The World Beer Forum - et møtested for bryggere hvor de kan markedsføre sine merkevarer til handelen, bygge relasjoner og utvikle lisensiering - og distribusjonsavtaler.
w The World Beer Fiesta: "Planet Beer" - et 10-dagers arrangement som tilbyr publikum sjansen å prøve øl fra hele verden i et World Beer Village miljø. Underholdning for fremmøtte vil inkludere opptredener av noen av verdens ledende musikere.

David Moore, administrerende direktør for World Beer Expo Holdings, sier:
- World Beer Utstillingen 2003 presenterer en uovertruffen mulighet for bryggerisamfunnet til å markedsføre seg for to millioner ølelskere på et fabelaktig sted. Arrangementet vil presentere verdens bryggere med en rekke kommersielle muligheter, og vi ser på dette som et regelmessig tilbakevendende milepælsarrangement på bryggerindustriens årlige møtekalender. Uansett hva du er involvert i når det gjelder øl - som brygger, analytiker, ølnyter eller hvilken som helst annen kombinasjon - dette kommer til å bli et arrangement du ikke vil gå glipp av.

Les mer her

Kilde: Lynx Communications

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen