World Beer Expo i mai 2003

Mer enn 250 nasjonale og internasjonale bryggere, distributører, importører og grossister er forventet å besøke verdens første World Beer Expo som finner sted i Malaga, Spania, 22.-31. mai neste år.
Redaksjonen
12 September 2002 - 01:00

I tillegg kommer finansanalytikere, fondsforvaltere og internasjonal media. Over to millioner øl-entusiaster er også ventet til konsumentdelen av utstillingen - Planet Beer - i det som tyder på å bli et av de største arrangementene i 2003.

World Beer Expo Holdings, the Costa del Sol Tourist Board og byen Malaga står bak arrangementet. Det forventes å bli det største globale bryggerindustriarrangementet noensinne sett. Her bringes alle sektorene som utgjør den internasjonale bryggerindustrien sammen. World Beer Expo Holdings har allerede sikret mer enn 15m Euro i sponsing, og diskusjoner er i gang med ledende bryggere fra alle verdenshjørner.

World Beer-utstillingen vil bestå av tre hovedelementer:
w The Brewing Industry Symposium - det strategiske elementet av utstillingen. Symposiet er rettet mot ledere fra bryggerindustrien, store distributører og detaljhandlere, analytikere og statsregulerende instanser, som skal diskutere temaer i industrien og hva fremtiden vil bringe
w The World Beer Forum - et møtested for bryggere hvor de kan markedsføre sine merkevarer til handelen, bygge relasjoner og utvikle lisensiering - og distribusjonsavtaler.
w The World Beer Fiesta: "Planet Beer" - et 10-dagers arrangement som tilbyr publikum sjansen å prøve øl fra hele verden i et World Beer Village miljø. Underholdning for fremmøtte vil inkludere opptredener av noen av verdens ledende musikere.

David Moore, administrerende direktør for World Beer Expo Holdings, sier:
- World Beer Utstillingen 2003 presenterer en uovertruffen mulighet for bryggerisamfunnet til å markedsføre seg for to millioner ølelskere på et fabelaktig sted. Arrangementet vil presentere verdens bryggere med en rekke kommersielle muligheter, og vi ser på dette som et regelmessig tilbakevendende milepælsarrangement på bryggerindustriens årlige møtekalender. Uansett hva du er involvert i når det gjelder øl - som brygger, analytiker, ølnyter eller hvilken som helst annen kombinasjon - dette kommer til å bli et arrangement du ikke vil gå glipp av.

Les mer her

Kilde: Lynx Communications

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her