World Beer Expo i mai 2003

Mer enn 250 nasjonale og internasjonale bryggere, distributører, importører og grossister er forventet å besøke verdens første World Beer Expo som finner sted i Malaga, Spania, 22.-31. mai neste år.
Redaksjonen
12 September 2002 - 01:00

I tillegg kommer finansanalytikere, fondsforvaltere og internasjonal media. Over to millioner øl-entusiaster er også ventet til konsumentdelen av utstillingen - Planet Beer - i det som tyder på å bli et av de største arrangementene i 2003.

World Beer Expo Holdings, the Costa del Sol Tourist Board og byen Malaga står bak arrangementet. Det forventes å bli det største globale bryggerindustriarrangementet noensinne sett. Her bringes alle sektorene som utgjør den internasjonale bryggerindustrien sammen. World Beer Expo Holdings har allerede sikret mer enn 15m Euro i sponsing, og diskusjoner er i gang med ledende bryggere fra alle verdenshjørner.

World Beer-utstillingen vil bestå av tre hovedelementer:
w The Brewing Industry Symposium - det strategiske elementet av utstillingen. Symposiet er rettet mot ledere fra bryggerindustrien, store distributører og detaljhandlere, analytikere og statsregulerende instanser, som skal diskutere temaer i industrien og hva fremtiden vil bringe
w The World Beer Forum - et møtested for bryggere hvor de kan markedsføre sine merkevarer til handelen, bygge relasjoner og utvikle lisensiering - og distribusjonsavtaler.
w The World Beer Fiesta: "Planet Beer" - et 10-dagers arrangement som tilbyr publikum sjansen å prøve øl fra hele verden i et World Beer Village miljø. Underholdning for fremmøtte vil inkludere opptredener av noen av verdens ledende musikere.

David Moore, administrerende direktør for World Beer Expo Holdings, sier:
- World Beer Utstillingen 2003 presenterer en uovertruffen mulighet for bryggerisamfunnet til å markedsføre seg for to millioner ølelskere på et fabelaktig sted. Arrangementet vil presentere verdens bryggere med en rekke kommersielle muligheter, og vi ser på dette som et regelmessig tilbakevendende milepælsarrangement på bryggerindustriens årlige møtekalender. Uansett hva du er involvert i når det gjelder øl - som brygger, analytiker, ølnyter eller hvilken som helst annen kombinasjon - dette kommer til å bli et arrangement du ikke vil gå glipp av.

Les mer her

Kilde: Lynx Communications

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik blir et smørbrød til en fullverdig middag
Dagens rett

Slik blir et smørbrød til en fullverdig middag

Saftige skiver av rosastekt biffkjøtt på godt brød med brie og aioli. Mer trenger du faktisk ikke. Bare oppskriften, og den får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her