Wulff satser på nytt selskap

Wulff satser på nytt selskap

Etter å ha solgt Eurowine til Solera, er Petter Andreas Wulff tilbake i vinbransjen.

Momentum Wines er navnet på Petter Andreas Wullfs (41) nyetablerte selskap, skriver adressa.no.

Etter å ha solgt seg ut og inn av Eurowine noen ganger, solgte Wulff hele selskapet til Soleragruppen for halvannet år siden.

– Jeg har lenge gått og grublet på hva jeg skulle gjøre etter at jeg sluttet i Eurowine og forlot Solera. Jeg har hatt mange fine samtaler med folk i mange spennende bransjer, samt også i vinbransjen, melder Wulff til avisa.

LES OGSÅ: Strålende for Solera

I Momentum Wines samarbeider 41-åringen med Torbjørn Ove Bakke (51), kjent gjennom selskapene Kjellermesteren AS, World Wines AS og Optimum Wines AS.
Sammen skal de drive og utvikle en rekke selskaper.

Endrer navn

– Som første steg er jeg kommet inn som ansvarlig for Kjellermesteren AS, som endrer navn til Momentum Wines AS som del av en større strategi, opplyser Wullf.

De to vinveteranene har også etablert holdingselskapet Norwegian Wine Group, som skal eie World Wines, Optimum Wines og Momentum Wines. Disse tre selskapene har forskjellig strategi og skal bygges litt forskjellig. Det er allerede ansatt folk i administrasjonen og flere skal komme til i løpet av året for å ivareta produsentene og salg. I dag teller gruppen syv personer. Petter Wulff får kontor på Lysaker i Oslo, mens Torbjørn Bakke fortsatt skal ha tilhold i Kristiansand.

Momentum Wines AS overtar forøvrig den kjente Rioja-produsenten Marques de Murietta fra fra Engelstad AS fra 1. februar.

Petter A. Wulff har sitt eget investeringsselskap, også det med et navn knyttet til vinbransjen, nemlig Green Harvest Invest AS. Egenkapitalen i dette firmaet er på godt over tyve millioner kroner, og viser at Eurowine var en lukrativ affære for Wullf, skriver adressa.no. Gjennom Green Harvest eier Wulff også 11,1 prosent i Stabæk Fotball AS.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen