Ditt søk gir dessverre ingen treff, prøv gjerne en annen kombinasjon
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Når aspargesen er på tilbud, eller bare litt slapp, er det dette du skal lage
Aspargesen blir billigere utover forsommeren, og når den er på tilbud eller bare litt på hell, skal du lage suppe.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Breiflabb er noe av det fineste du kan legge på grillen
Fisk er er en råvare som bør legges på grillen oftere. Med breiflabb er det duket for ekstra god smaksopplevelse.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Når hvalkjøttet er på topp som nå, er det biff med løkkompott du skal lage
Fordelen med hvalkjøtt er at det er veldig mørt og så godt marmorert av fettet ikke er synlig. Det gjør at det trenger svært lite varmebehandling.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Denne drinken er en av oslobaren Svanens absolutte bestselgere - her får du vite hvorfor
Hjemmelaget rabarbralikør og gullstøv av restene etter likørframstillingen er de geniale grepene for at opplevelsen skal bli flerdimensjonal.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
Når aspargesen er på tilbud, eller bare litt slapp, er det dette du skal lage
Aspargesen blir billigere utover forsommeren, og når den er på tilbud eller bare litt på hell, skal du lage suppe.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Breiflabb er noe av det fineste du kan legge på grillen
Fisk er er en råvare som bør legges på grillen oftere. Med breiflabb er det duket for ekstra god smaksopplevelse.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Gi deg selv en herlig forsmak på sommerferien
Om du ikke skal til Mallorca, vil du ha stor glede av disse vinene likevel, for her snakker vi om superstjerner av helt lokale druer.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Dobbel ærespris og 30 års jubileum for Bent Stiansen
I tillegg til jubileum har Statholdergaarden gjort seg fortjent til en Michelin-stjerne for 27. gang. Som i hvert fall er solid norgesrekord.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Persille gir veldig god smak til fisk når den bakes på denne måten
Best av alt, siden vi snakker om en midtukedag, er at retten tar veldig kort tid å ferdigstille.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Når hvalkjøttet er på topp som nå, er det biff med løkkompott du skal lage
Fordelen med hvalkjøtt er at det er veldig mørt og så godt marmorert av fettet ikke er synlig. Det gjør at det trenger svært lite varmebehandling.
Les hele saken