Knus kiwifrukten direkte i glasset med en mudler. Tillsett masse knust is og ha i vodka + likør. Fyll upp med litt bitter lemon og rør om. Garnér med kiwibiter på pinne.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Knus kiwifrukten direkte i glasset med en mudler. Tillsett masse knust is og ha i vodka + likør. Fyll upp med litt bitter lemon og rør om. Garnér med kiwibiter på pinne.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Jonny Pålsson,Barkonsult - Malmö
Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.
Les hele sakenSom de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenEn rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
Les hele saken