Knus kiwifrukten direkte i glasset med en mudler. Tillsett masse knust is og ha i vodka + likør. Fyll upp med litt bitter lemon og rør om. Garnér med kiwibiter på pinne.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Knus kiwifrukten direkte i glasset med en mudler. Tillsett masse knust is og ha i vodka + likør. Fyll upp med litt bitter lemon og rør om. Garnér med kiwibiter på pinne.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Jonny Pålsson,Barkonsult - Malmö
Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele sakenVi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenKvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.
Les hele saken5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele saken