Knus kiwifrukten direkte i glasset med en mudler. Tillsett masse knust is og ha i vodka + likør. Fyll upp med litt bitter lemon og rør om. Garnér med kiwibiter på pinne.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Knus kiwifrukten direkte i glasset med en mudler. Tillsett masse knust is og ha i vodka + likør. Fyll upp med litt bitter lemon og rør om. Garnér med kiwibiter på pinne.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Jonny Pålsson,Barkonsult - Malmö
Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenDu loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenDet er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenTre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenEnten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele saken