- Rist alle ingrediensene først uten is.
- Rist så med is og sil over i et coupet/cocktailglass.
- Pynt med et bringebær og en bit sitronskall.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Clover Club er en ginbasert cocktail fra før forbudstiden. Med rosa gin blir den ekstra fruktig men ikke mindre kompleks.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Oslo Håndverksdestilleri
Sommeren kom veldig raskt i år og rabarbrasesongen ble dermed ultrakort. likevel er det fullt mulig å bruke meterhøy rabarbra til saftkoking. Lag en frisk drink med denne ingrediensen.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Les hele sakenHvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.
Les hele sakenGjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.
Les hele saken149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.
Les hele sakenDet er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele sakenMortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.
Les hele saken