- Rist alle ingrediensene først uten is.
- Rist så med is og sil over i et coupet/cocktailglass.
- Pynt med et bringebær og en bit sitronskall.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Clover Club er en ginbasert cocktail fra før forbudstiden. Med rosa gin blir den ekstra fruktig men ikke mindre kompleks.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Oslo Håndverksdestilleri
Sommeren kom veldig raskt i år og rabarbrasesongen ble dermed ultrakort. likevel er det fullt mulig å bruke meterhøy rabarbra til saftkoking. Lag en frisk drink med denne ingrediensen.
Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.
Les hele sakenKlassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.
Les hele sakenSavennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.
Les hele sakenOg disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.
Les hele sakenKjøttboller gir et mer interessant resultat for pastasausen enn å bare steke kjøttdeigen på vanlig måte. Og med brede pappardelle-pastabånd blir den ekstra vellykket.
Les hele sakenDenne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.
Les hele saken