Sangria - The World's Best

Ingredienser
1.5 L Red wine (Cabernet Sauvignon) 1 cup Sugar 3-4 oz plain Brandy 1 large Lemon, sliced 1 large Orange, sliced 1 large Apple, cut into thin sections.

Fremgangsmåte

Mix these altogether in a large container, stir, and let sit for 18-24 hours. Yes, I know that's a LONG time, but it's well worth the wait. A much more delightful sangria is produced when the fruit juice blends with the wine by osmmosis than by stirring. (By the way, you should let it sit in the refridgerator during this long interim). When you are ready to drink it 18-24 hours later, stir it up again, and add sugar or brandy to taste, it should be fairly strong and fairly sweet, almost syrupy. Then, cut the mixture with some sort of bubbly water, orange or lemon flavored if possibly, but plain bubbly water is fine, until it seems to have a thinner, more wine like consistency. Drink and enjoy.

Sendt inn av Torgeir Nygård

Forsiden akkurat nå
Start hvalsesongen med denne supre retten som også kan lages på grillen
Dagens rett
Tataki av hval med spicy ponzusaus

Start hvalsesongen med denne supre retten som også kan lages på grillen

Siden tataki innebærer veldig kort kontakt med varme, er det en utmerket måte å tilberede det møre hvalkjøttet på, i panne eller på grill.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv deg på å lage klar tomatbuljong - det er knallgodt med dampet fisk og urter
Dagens rett

Prøv deg på å lage klar tomatbuljong - det er knallgodt med dampet fisk og urter

Lager du din egen urteolje i tillegg, kan du klappe deg på skulderen, for de har du gjort en solid innsats for smaken. Og kanskje reddet godt modne tomater fra søpla?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sjelden 2014- og 2015-champagne fra Avize til super pris
+
Godbiter i pollisten

Sjelden 2014- og 2015-champagne fra Avize til super pris

Ikke minst gir de en unik mulighet til å smake to så ulike årganger samtidig, at forskjellene faktisk kjennes og at kvaliteten er like høy.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leskende sommerlig rødvin fra Paradis-dalen
+
Ukens vin

Leskende sommerlig rødvin fra Paradis-dalen

Den heter i tillegg tørst på fransk, så da skjønner du lett hvor vi skal hen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi grillburgeren et litt annet selskap i burgerbrødet som du baker selv
Dagens rett

Gi grillburgeren et litt annet selskap i burgerbrødet som du baker selv

Grillburgeren er manges favoritt på grillfesten. Med denne oppskriften får den et litt uvant følge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Miks en nesten-klassiker, for her er Collins uten Tom
Ukens drink

Miks en nesten-klassiker, for her er Collins uten Tom

Noen ting går aldri av mote - Collins er kanskje en av de mest forfriskende klassikerne som finnes. Og denne er den aller mest forfriskende du kan lage.

Les hele saken