Vodka-basert

  • 5 minutter

  • placeholder
  • 5 minutter

    Her har du en variant av drinken som du absolutt må prøve.

  • 5 minutter

    Dette er en alkoholsvak drink og dermed perfekt å dra igang festlighetene med. Ikke er den for søt heller siden likørene friskes opp av syrlig fruktsaft.

  • placeholder
    5 minutter

    Her har du en drink med svensk opphav som du selvfølgelig kan mikse her i landet.

  • placeholder
    5 minutter

    Denne drinken er komponert av Sult og Tørst bar i Oslo.

  • 5 minutter

    Dette er en ultrafrisk sommerdrink som er meget enkel å lage.

  • placeholder
    5 minutter

    Dette er en variant av den populære caipiriña'en som har vært en av de mest populære drinkene i Norge over en årrekke. I stedet for det tradisjonelle sukkerrørsbrennevinet, har vi her brukt en vodka med et hint av grønt eple.

  • placeholder
  • placeholder
  • 5 minutter

  • 5 minutter

    Med en baconskive oppi drinken blir denne klassikeren enda mer et måltid i seg selv.

  • 5 minutter

    Med tabasco får du en smaksopplevelse du ikke glemmer. Og en drink du garantert vil mikse igjen.

  • 5 minutter

    Denne drinken skal du servere med en selleristang. Den vil sette prikken over i-en. Garantert suksess. Drinken er komponert av Jesper Lind, Internasjonalen Bar i Oslo.

  • placeholder
    5 minutter

    Denne drinkoppskriften fra Bakgården Bar i Kristiansand vil garantert gi deg smaksfull varme.

  • 5 minutter

    Har du glemt hvordan vodka smaker i rushet etter å teste ut all verdens gintyper, kan du prøve denne vodkaklassikeren. Du lager den på fem minutter.

  • 5 minutter

    For mange er det fortsatt godt utenfor komfortsonen, både med hvitløk og chili i en drink, men det er veldig morsomt å by på drinker hvor du selv har laget ingrediensene.

  • placeholder
  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
  • 5 minutter

    I denne drinken skal du bruke svært spennende ingredienser, noe sørger for en smaksopplevelse du bør ta deg tid til å mikse og oppleve.

Forsiden akkurat nå
Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen
+
Tester

Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen

Mens grand cru Burgund er utenfor de aller flestes økonomiske komfortsone, er det andre områder som leverer viner på samme høye nivå uten at du blir ranet. Blant mainyhetene er det utrolig mange sterke uttrykk som dokumenterer dette.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste
+

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste

Henriots rimeligste champagne inneholder vin fra 1969 og utover – det vil si fra mer enn ulike 50 årganger. Det er altså ikke av rene kommersielle hensyn at Henriot Souverain fremheves som sjelen i champagnehuset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Noen ganger trenger vi en lett start på uka
Dagens rett

Noen ganger trenger vi en lett start på uka

Når du har dårlig tid, eller bare ikke har lyst til å bruke lang tid over komfyren er omeletter perfekte å lage. Prøv bare denne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken