2000-tallet er snart to tiår unna, og da er det på tide å hente opp det tiårets favoritter. Som eplemartini. Men ikke så søt som mange laget martinien den gangen.
Bakgrunnen for navnet på denne sekstitallsdrinken er en surfer ved navn Harvey som drakk så mange drinker at han gikk i veggen. Det hevdes at den egentlige grunnen var at han samlet på tomme Galliano-flasker – som lokkemat for damene. Those were the days.
Dette er en alkoholsvak drink og dermed perfekt å dra igang festlighetene med. Ikke er den for søt heller siden likørene friskes opp av syrlig fruktsaft.
Her har du en drink med svensk opphav som du selvfølgelig kan mikse her i landet.
Dette er en variant av den populære caipiriña'en som har vært en av de mest populære drinkene i Norge over en årrekke. I stedet for det tradisjonelle sukkerrørsbrennevinet, har vi her brukt en vodka med et hint av grønt eple.
Med en baconskive oppi drinken blir denne klassikeren enda mer et måltid i seg selv.
Med tabasco får du en smaksopplevelse du ikke glemmer. Og en drink du garantert vil mikse igjen.
Denne drinken skal du servere med en selleristang. Den vil sette prikken over i-en. Garantert suksess. Drinken er komponert av Jesper Lind, Internasjonalen Bar i Oslo.
Denne drinkoppskriften fra Bakgården Bar i Kristiansand vil garantert gi deg smaksfull varme.
Har du glemt hvordan vodka smaker i rushet etter å teste ut all verdens gintyper, kan du prøve denne vodkaklassikeren. Du lager den på fem minutter.
For mange er det fortsatt godt utenfor komfortsonen, både med hvitløk og chili i en drink, men det er veldig morsomt å by på drinker hvor du selv har laget ingrediensene.