Vodka-basert

  • 5 minutter

    Her har du en variant av drinken som du absolutt må prøve.

  • 5 minutter

    Dette er en alkoholsvak drink og dermed perfekt å dra igang festlighetene med. Ikke er den for søt heller siden likørene friskes opp av syrlig fruktsaft.

  • placeholder
    5 minutter

    Her har du en drink med svensk opphav som du selvfølgelig kan mikse her i landet.

  • placeholder
    5 minutter

    Denne drinken er komponert av Sult og Tørst bar i Oslo.

  • 5 minutter

    Dette er en ultrafrisk sommerdrink som er meget enkel å lage.

  • placeholder
    5 minutter

    Dette er en variant av den populære caipiriña'en som har vært en av de mest populære drinkene i Norge over en årrekke. I stedet for det tradisjonelle sukkerrørsbrennevinet, har vi her brukt en vodka med et hint av grønt eple.

  • placeholder
  • placeholder
  • 5 minutter

  • 5 minutter

    Med en baconskive oppi drinken blir denne klassikeren enda mer et måltid i seg selv.

  • 5 minutter

    Denne drinken skal du servere med en selleristang. Den vil sette prikken over i-en. Garantert suksess. Drinken er komponert av Jesper Lind, Internasjonalen Bar i Oslo.

  • placeholder
    5 minutter

    Denne drinkoppskriften fra Bakgården Bar i Kristiansand vil garantert gi deg smaksfull varme.

  • 5 minutter

    Har du glemt hvordan vodka smaker i rushet etter å teste ut all verdens gintyper, kan du prøve denne vodkaklassikeren. Du lager den på fem minutter.

  • 5 minutter

    For mange er det fortsatt godt utenfor komfortsonen, både med hvitløk og chili i en drink, men det er veldig morsomt å by på drinker hvor du selv har laget ingrediensene.

  • placeholder
  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
  • 5 minutter

    I denne drinken skal du bruke svært spennende ingredienser, noe sørger for en smaksopplevelse du bør ta deg tid til å mikse og oppleve.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

    En skikkelig frisk vodkadrink som du mikser på fem minutter.

  • placeholder
Forsiden akkurat nå
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 23. mars

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse

Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene! 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken