Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sitronsorbet blir enda bedre etter måltidet med litt vodka og prosecco.
Skogsbær i form av likør og juice er det som gjør denne champagnecocktailen spesiell.
Prosecco og sitronsorbet får et litt løft av sitronvodka.
En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.