Pisk eller rør sitronsorbeten myk. Tilsett gradvis vodka og til slutt prosecco. Du kan godt bruke blender men vær forsiktig med proseccoen slik at ikke alle boblene piskes ut. Hell i champagneglass og server umiddelbart med sugerør.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Prosecco og sitronsorbet får et litt løft av sitronvodka.
Pisk eller rør sitronsorbeten myk. Tilsett gradvis vodka og til slutt prosecco. Du kan godt bruke blender men vær forsiktig med proseccoen slik at ikke alle boblene piskes ut. Hell i champagneglass og server umiddelbart med sugerør.
Sendt inn av Apéritif
Denne oppskriften er fra Liguria, hvor de tradisjonelt bruker tørrfisk - derav navnet stoccafisso - men klippfisk er også utmerket her.
Les hele sakenAndebryst slik du får det på restaurant, kan du fint lage hjemme. Bare følg denne oppskriften.
Les hele sakenNå er Svanen verdens 74. beste bar og Oslo har fortsatt to barer blant de 100 beste, ifølge Worlds50Bestbars.
Les hele sakenLondon er en magnet på unge talenter og et episenter for trendsettende barkonsepter og innovative cocktails. Metropolen byr på et svimlende bredt utvalg, og er et sted hvor trender skapes. Også trender bortenfor trendene.
Les hele sakenEn skikkelig godbit er hva vi frister deg med til fredagskosen.
Les hele sakenRiktig gode kjøp er det ikke uventet lenger mellom.
Les hele saken